S.G.A.T.
Favori Üye
Şahsiyet kazanırsa Kadın'a oy vereceğim.
Şahsiyet kazanırsa Kadın'a oy vereceğim.
İzlemediğim bir diziye oy kullanmam@hayret bi şey Bizim Hikaye seni bekliyor
Keşke etiket yapmasaydimİzlemediğim bir diziye oy kullanmam
Şahsiyet'in tamamını izlediğim için ona oy verdim. Keşke ikinci sezonu olsaydı.
Etiketleme zaten. Bundan sonra sürekli etiket yapıp oy isteyenlere yaptırım geliyor.Keşke etiket yapmasaydim
Yaptirimlari takan kimEtiketleme zaten. Bundan sonra sürekli etiket yapıp oy isteyenlere yaptırım geliyor.
Şahsiyet denen saçma diziden iyi başka bir dizi öyle bilŞahsiyet’e oy verdim. Bizim Hikaye ne ki an itibariyle 18 oyu var?
Etiketleme zaten. Bundan sonra sürekli etiket yapıp oy isteyenlere yaptırım geliyor.
Ya şu emekli parçasını banlayın da aklı başına gelsinYaptirimlari takan kim
Sen bilirsin. Konudan banlanmak istiyorsan kolay gelsin.Yaptirimlari takan kim
Biraz daha devam ederse gidiş onu gösteriyor zaten.Ya şu emekli parçasını banlayın da aklı başına gelsin
En güzeli Yönetim olarak ağırlığınızı koyun, taviz vermeyin marul kafalılaraBiraz daha devam ederse gidiş onu gösteriyor zaten.
La etiket yapıp durma akışına bırak şu oylamayı, güvenmiyor musun dizine yoksaSenin gibi safları barındıran forum beni hayli hayli barındırır. .ss
Bence bu mesaj için bile konudan banlayabiliriz. @bazingaŞahsiyet denen saçma diziden iyi başka bir dizi öyle bil
Kullandın galiba oyNeden diğer grupta 3 tane iddialı dizi varken Bizim Hikaye sırf kazanıp finale kalsın diye 2 tane internet diziyle eleştirilmiş? Çok fazla göze batan bir durum bu. Aralarında sadece Çukur ve Kadın'ı izliyorum ama ikiside finale kalabilecekken şuan aynı grupta yarışıyorlar. Ayrı gruplarda olsalar ikisinin finale kalacağını çok iyi biliyorum. Kime göre neye göre eşleşmelerin yapıldığı, eşleşme yapılırken gerçekten objektif davranıldığı muamma.
Ben anketi protesto amacı iki gruptada oy kullanmıyorum. Artık oy falanda kullanmayacağım, taa ki gerçekten objektif eşleşmeler yapıldığına emin olana kadar.
@sokak sanati @Yiğitt @MEnes
@Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @Forumdash @pompy @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @pompy @Forumdash @xBUGRAx @Jonsnow @12.Adam @ömer karataş @eskici @Çiğdem- @serhatt @Bully @dizi kolik @Billy Kane @DarkLegenD @bazinga @cookies @MayısKralı @xemrexxx @Sherlock @Ahmed
Bu gruba oy kullanmadın ve yarın gelip son dakikalarda oyunu kullanacaksın değil miKullandın galiba oy
Düşüncene katılmıyorum,
@Aserat Şahsiyet'i seven biri ve Bizim Hikaye'nin tur atlamasını tercih ettiğini hiç sanmıyorum artı internet dizileri aksine forumda çok desteklenen dizilerdir. 21 oy bunu gösteriyor.
Kim tur atlar bilmiyorum ama hak eden kazansın. Benim gönlüm Bizim Hikaye'den yana ama Şahsiyet tur atlarsa destekçilerinin daha fazla olduğunu gösterir.
Ayrıca @xBUGRAx niçin hiç etiket yapmadınız Aserat ile?
Umarım finalde bunu yaparsınız