Maskeli Fedai
Favori Üye
HayırBuradan "eleneceksin zaten, bana destek ver" anlamı çıkardım.![]()
HayırBuradan "eleneceksin zaten, bana destek ver" anlamı çıkardım.![]()
Kalbi attım daha büyük bir plan içinReytinglerle başka şeylerle alakası yok bu tepkimin daha haziranın son aylarında konusmustuk @xemrexxx ile bunların hiç biri olmadan ilgileneceksen başkan yapıyorum yoksa düşürürüm diye konusma ve tarih duruyordur![]()
![]()
![]()
Normal juri ya da yarışmacı olsan ne yapıyorsan yap umrumda olmaz ama Başkan demek benim ortağım demek atacaksın tabiKalbi attım daha büyük bir plan için![]()
Güzel olan başlasin da sokak seysinin ipini çekeyim artıkNormal juri ya da yarışmacı olsan ne yapıyorsan yap umrumda olmaz ama Başkan demek benim ortağım demek atacaksın tabi![]()
![]()
@mrt-06 @Bully
Size bir de kutu açacam @sokak sanati ile orada planlarımızı konusucaz![]()
![]()
![]()
Amca senin babandır terbiyesizSenden de 4 yaş küçüğüm sanırım amcacım![]()
![]()
![]()
@sokak sanati Tek kalacam diye seviniyordu sırf ona gıcıklık olsun diye şutlanmadınGüzel olan başlasin da sokak seysinin ipini çekeyim artık![]()
Bunu yaparım ozamanTam da bunu düşünüyordum aslında. İçimi okudun.
Özellikle bir bu kısmı vurucu, bir de sonlardaki hareketli kısım.![]()
Aşk adamı sanırdım seni![]()
Ben demiştim sağlam bir tekme yiyeceksin diyeYalın'a tam puan vermek mi? 'Çaresizseniz çare sizsiniz demişler' bir zamanlar.![]()
Elenirsem yarışma da biterBen demiştim sağlam bir tekme yiyeceksin diye![]()
![]()
![]()
Yürür gidersin ayoll yarışmaya ne olacak 😱😱😱Elenirsem yarışma da biter![]()
Benim müzik grubuna göre senin şarkıcın daha iddialı. Pop söyleyen, rock söyleyene göre daha iddialı oluyor. İttifaka ihtiyacın yok aslında.Hayırİttifak yapalım
![]()
Senin müzik grubunu da severimBenim müzik grubuna göre senin şarkıcın daha iddialı. Pop söyleyen, rock söyleyene göre daha iddialı oluyor. İttifaka ihtiyacın yok aslında.![]()
Bilemem artıkYürür gidersin ayoll yarışmaya ne olacak 😱😱😱
İyi yap bakalım bu hafta rahat zaten @Arslan Bey gelecek haftaki şarkısından anlaşılır durumu
Senin müzik grubunu da severimŞarkın çok iyi zaten
![]()
Tamam bunu göze alıyorum ama sonradan oylayamadım diyen olursa senin suçun.Ben ayarlayacam onu senle goy goy ediyoruz![]()
![]()
Ama ahlak polisi gelirse ben seni tutuklatırım
![]()
![]()
![]()
O ne demek laSen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını haşıyım.![]()
O ne demek la![]()