Özelden garip garip şeyler yazıp paylaşıyor bir defa bile oklavayı kafasına indirip kovalamadımŞampiyon olacam diyor, iddialı çocuk
@Maskeli Fedai, iftira ve kumpastan yargılayacam seniHesap ver troll
![]()
Özelden garip garip şeyler yazıp paylaşıyor bir defa bile oklavayı kafasına indirip kovalamadımŞampiyon olacam diyor, iddialı çocuk
@Maskeli Fedai, iftira ve kumpastan yargılayacam seniHesap ver troll
![]()
Hakkaten o nasıl bir klip ya? Yakışsa tamam derim de çıplaklık Gülşen'e olmamış.@mrt-06 @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @cookies @serhatt @dreamy @Billy Kane @kerem @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Tövbe bismillah youtubede oturum açmadan izlenmeyi yasaklamışlar 18 yaş altınaBaşımızı belaya sokmayın ahlak şubesi yarışmamıza kilit vurur al yarışmacını git ayoll 😱😱😱
![]()
Aaaa tabi karadeniz erkeği olarak o küpeye veda etmen gerekecek evde bırak dönünce tekrar eski moduna bürünürsün ama karadeniz moduna sokarız seni oradaykan cnmArtık 4 4'lük bir uyum içindeyiz.![]()
Herkes işi gücü bıraktı sana kumpas yapacakEyy Maskeli, sen kimsin ya
![]()
Ecünnüler melunla ittifak yapmışÖzelden garip garip şeyler yazıp paylaşıyor bir defa bile oklavayı kafasına indirip kovalamadım![]()
![]()
![]()
Garip garip şeyler derken 😱 @Maskeli FedaiÖzelden garip garip şeyler yazıp paylaşıyor bir defa bile oklavayı kafasına indirip kovalamadım![]()
![]()
![]()
Aaa evet sana demiş @ozgur2113 ondan küçük oldumu öğrenince kıskandı herhalde@ozgur2113 bana mı uçmuş demiş, Ahmet Kaya hakkında güzel şeyler düşünmeye başladım
Hepsi çatlasın canım, hadi taş çatlasın da 19 olsunDaha fazlası mümkün değil
Diskalife edelim @dreamy ıHakkaten o nasıl bir klip ya? Yakışsa tamam derim de çıplaklık Gülşen'e olmamış.![]()
Bu son derece ağır bir ithamdırGarip garip şeyler derken 😱 @Maskeli Fedai
Kovalayacam ben onu ve yakaladığımda hiç iyi şeyler yapmayacam kendisine![]()
Klip mükemmel kutluyorum Gülşen'i ve @dreamy kardeşimi@mrt-06 @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @cookies @serhatt @dreamy @Billy Kane @kerem @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Tövbe bismillah youtubede oturum açmadan izlenmeyi yasaklamışlar 18 yaş altınaBaşımızı belaya sokmayın ahlak şubesi yarışmamıza kilit vurur al yarışmacını git ayoll 😱😱😱
![]()
Gute Wähle.Recap: 0:59-2:10
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx -@vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead-@ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
😱 Aman nolacak şarkıya oy veriliyor sonuçta.
Et, şimdiden kurtuluruz bir tanesinden.
Bu son derece ağır bir ithamdırMaskeli Fedai gibi efendi bir isim garip şeyler yazacak değil
@Çiğdem-
Aaa sadece yazıyor demedim zaten paylaşıyorda dedimGarip garip şeyler derken 😱 @Maskeli Fedai
Kovalayacam ben onu ve yakaladığımda hiç iyi şeyler yapmayacam kendisine![]()
Et, şimdiden kurtuluruz bir tanesinden.![]()
Alaanya görmüş adam bile et diyor ahlak polisi basar yarışmayı😱 Aman nolacak şarkıya oy veriliyor sonuçta.![]()
Youtubede giremiyorsun ahlak polisi yarısmamızı basarsaKlip mükemmel kutluyorum Gülşen'i ve @dreamy kardeşimi![]()
Aaa sadece yazıyor demedim zaten paylaşıyorda dedim![]()
![]()
![]()
Oyüzden insan içine çıkmasını sağladım açık konularda konusmak daha güvenli .A![]()
![]()
Vaaaayyy beSenden rahatsızım@Çiğdem- açıklasın bakalım o garip şeyleri, ona göre ne yapacağımı kararlaştıracağım sana
![]()
Ne Alanyası lan. Söylerken çarpılmışsın.Alaanya görmüş adam bile et diyor ahlak polisi basar yarışmayı![]()
![]()
![]()
Ben bayıldım klibe, benlik hiçbir sıkıntı yokne de olsa jürisin abi senin de düşüncen önemli bu konuda.@Çiğdem-