Bence mantıklı demi sağlam ķötü karakter buldunmu devam ediceksin @vadikızı çocuklar Duymasın gibi çıkarmam sağlam karakteri
Tabii devam edeceksin karakter sağlam ama bence çok uzatmamak gerek ya
Bence mantıklı demi sağlam ķötü karakter buldunmu devam ediceksin @vadikızı çocuklar Duymasın gibi çıkarmam sağlam karakteri
sağlam bir karakter bulmaya çalışıyorum denicem bir orman kraliçesi çıkacak başınızaTabii devam edeceksin karakter sağlam ama bence çok uzatmamak gerek ya
sağlam bir karakter bulmaya çalışıyorum denicem bir orman kraliçesi çıkacak başınıza
İnsanlara düşman ormanları ve çevreye kirlettiler diye
insanlara düşman olması sebebi nasıl @vadikızıOrman kraliçesimi hımm ilginç olacak bu merakla bekliyorum ya
insanlara düşman olması sebebi nasıl @vadikızı
Tutkuyu sende kov yeter cnm @serhattSihirli Hayatlar Tutkudan büyük intikam planı galatasarayın stadına yapılan saldırı hamzanın dikkati sayesinde engellenir şimdi hedef havantopuyla gs-fb derbisine saldıracakten plan engellendi Bu defa Periler Tutkunun intikam planı ne periler bozabilecekmi yoksa Mandalinin kıskançlıktan kaynaklı açığa çıkardığı plan Tutkunun Planında ne gibi plan yapacak kimi kullancak ve nasıl @Çiğdem-