Şimdilik tam puan, canım.Evimde olsaydım iyice düşünüp karar verirdim tabi ama ilk hafta şarkımız Gir Kanıma olacak.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @Çiğdem- @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
Teşekkürler dediğim gibi Cumartesiye kadar rahat paylaşım yapamayacağım için bodoslama seçtim ama sonraki şarkıları ayarlayacağımŞimdilik tam puan, canım.
En iyilerden biriyle başlıyorsun tabi sevilmesi lazım cnm Eşkiya dizisinden en sevdiğim eserlerden oldu ama herkese hitap eder bencePaylaşımıma fena beğeni gelmedi beğenisini çeken olmazsa. Demek ki sevildi.
@Billy Kane ilk sezon yarıştığında bu haftaki şarkımla birinci olmuş.
@Billy Kane Jet hızıyla elenmişti All Starda nasıl bir sürü şarkısı 1.oluyor ayollHangi şarkı o o kadar çok 1. oldum ki..
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-Mobil olduğum için etiketle uğraşamadım ama bu hafta ‘Ağladıkça’ ile geliyoruz
1 Dakıka recap seçiyorsunuz yanı şarkının istediğin yerinden 60 saniye seçiyorsunuz onları ayarlayıp oylamayı başlatıyorum Kendinmi seçmek istersin ben mi seçeyimTaktığım belli, Turan taktiği.
Taktik maktik yok, bam bam bam.
Aa Çigdem'de akıl varmış bunuda öğrenmiş olduk.@Billy Kane Jet hızıyla elenmişti All Starda nasıl bir sürü şarkısı 1.oluyor ayoll
1.Sezon Yarı Final görmüştü sanırım ama kim yarışmıştı benim aklımda @yatutarsa kalmış
Sana bu yarışmayı verdiğim gibi almasınıda bilirim. Milli Şefe atar gider yapma
Allah kolaylık versin şimdiden Bir hafta birini, öbür hafta diğerini üste koyarsın olur biter Ağırlığını koy sunucu olarak, taviz maviz verme
Sana müstehak.
İkisi de ateş olsa cürümleri kadar yer yakar ayol
Aaa gerçekten dert aldık başımıza ayollreytingim olduğu için cüri başkanı oldum
yatutarsanın başarısını kendine yontuyor sen Gülşeni rezil etmiştin yarı finalliğiniAa Çigdem'de akıl varmış bunuda öğrenmiş olduk.
@HachiKo Yeni jurimiz oldu başkanlar haberiniz olsun @sokak sanati @xemrexxx
Ana sayfada yarışmacılara göz gezdirebilirsin Oylama başlayınca özelden size videoları atacam puanlıcaksınız en son Burcu Güneş ile yarışmıştın sanırım sana emanet ettim diye hatırlıyorum ama erken elenmiştiniz @Bully
Bu kadar sezondur ilk defa bu kadar detaylı ve güzel bir şarkı paylaşımı yapıldıGülben Ergen - Sandık Lekesi
Söz - Müzik: Sezen Aksu
(2002 - Universal Müzik)
Nişanlısı Erol Evcil'in hapse girmesiyle düğünü iptal olan Gülben Ergen, o zamanın en çok izlenen programlarından 'Yasemin'in Penceresi'ne konuk olur. Programda stüdyoya sandık içinde Gülben Ergen'in hazır olan ve giyemediği gelinliği getirilir. Gülben Ergen gözyaşlarına boğulur. Televizyonda programı izleyen Sezen Aksu çok etkilenir ve 'Sandık Lekesi' şarkısını Gülben için yazar..
Ekli dosyayı görüntüle 60867
(Programdan bir kare)
"Benim de saçımda beyazlarım var artık, çeyizlerim safran sarı sandık lekesi.. @Çiğdem- "
Tabi sadece Gülben için değil sözler.
Gülben Ergen 3. albümü 'Sade ve Sadece' ile 400 bin satış rakamına ulaşarak müzik kariyerinde yeni bir dönem başlatır. Albümün 3. klibi Sandık Lekesi'ne çekildi. İşte o klip:
Recap: 01.00 - 02.00
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @Çiğdem- @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
Senin de görmeni istiyorum @yatutarsa
Bu kadar sezondur ilk defa bu kadar detaylı ve güzel bir şarkı paylaşımı yapıldı
Gülşen'in potansiyeli o kadardı Demet'le görün birde.yatutarsanın başarısını kendine yontuyor sen Gülşeni rezil etmiştin yarı finalliğini
@dreamy
Ee İrem'in kendi şarkılarında iş yok tabi hemen Harun Kolçak'a yapıştın o yüzden Bu haftayı böyle atlat bakalım kendi şarkılarını kullandın mı şutlarız seniEvimde olsaydım iyice düşünüp karar verirdim tabi ama ilk hafta şarkımız Gir Kanıma olacak.