dreamy 2000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aktif olmasından çok mutlu olduğum bir isim. Nice mesajlara inşallah. :bhr: @dreamy
Aktif olmamda büyük etkensin zaten, teşekkürler. :bhr:

Tebrikler @dreamy seviliyorsun :A
Teşekkürler. O ifadeyi kullanmasan iyiydi. :A
Tebrik ederim, nice güzel mesajlara insallah. :)
Teşekkürler, birlikte inşallah. :Z

Tebrikler,nice güzel mesajlara :D
Teşekkürler, senin aktifliğine ulaşmama az kaldı. :F

Tebrikler sevindim nice güzel mesajlara. :Z

Bu da hedayen. :A @dreamy

SEo0G_1500704166_8156.jpg
Teşekkürler son zamanlarda çok eğlendiğimizi düşünüyorum senle. :Z
Hediyem de harika senden hediye olarak böyle bir şey beklerdim. :bhr: :A

Çok saçma :A Ben 5000 olasıya kadar yılbaşı gelir artık. :F
Yılbaşıya razıyız :A konudada belirttim. İlki 2 sene geçmiş. Sonraki 1000 mesaj 4 ayda olmuş :A
8 Nisandı galiba önceki konunu açtığimda :A

@dreamy İsmailcimm tebriklerr nice nice mesajlara diyorum özellikle gelinim forumda dan sonra sohbetini çok sevdiğim bir kardeşim olduğu için çok mutluyum bundan sonra daha çok muhabbetimiz sohbetimiz olur inşALLAH nice mesajlara:D

Sana Gülşeni sevmeme neden olan şarkısnı armağan ediyorum :Z

@dreamy İsmailcimm tebriklerr nice nice mesajlara diyorum özellikle gelinim forumda dan sonra sohbetini çok sevdiğim bir kardeşim olduğu için çok mutluyum bundan sonra daha çok muhabbetimiz sohbetimiz olur inşALLAH nice mesajlara:D

Sana Gülşeni sevmeme neden olan şarkısnı armağan ediyorum :Z
Çok sağol abla hep birlikte inşallah. Hediye için de teşekkürler, sohbetimiz bitmesin hiç bitmesin dediğin gibi. :bhr: Gelim Forumda sen nelere kadirsin. :D

Çok sağol abla hep birlikte inşallah. Hediye için de teşekkürler, sohbetimiz bitmesin hiç bitmesin dediğin gibi. :bhr: Gelim Forumda sen nelere kadirsin. :D

:ZİnşAllahh bitmez seni forumda gördüğüm sürece sohbetlerde muhabbetlerde olmak isterim senle burçları sevmiyosun sanırım ama istersen diğer konuma etiketleyebilirim seni