Temmuz 2018 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

Valla helal olsun, forumu ayakta tutan en büyük etkenlerden biri senin bu çenen zaten :A
Bende aslında yoğun bir reel dönemi yaşadım yıl boyunca ama hiç buraya yansıtmıyorum zaten istikrar önemli bir şey istikrarımı 5 yıldır koruyorum hiç iniş çıkışım olmadı ne olursa olsun :bhr::bhr::bhr:

Senide Bu ay görürüz bu listede de :Z:Z:Z

Bende aslında yoğun bir reel dönemi yaşadım yıl boyunca ama hiç buraya yansıtmıyorum zaten istikrar önemli bir şey istikrarımı 5 yıldır koruyorum hiç iniş çıkışım olmadı ne olursa olsun :bhr::bhr::bhr:

Senide Bu ay görürüz bu listede de :Z:Z:Z
Hepimizin reelde sıkıntıları, yoğunlukları oluyor, burası da kafa dağıtmaya bire bir, senin deyiminle terapi gibi :D

Forumu da ayakta tutuyorsun neşe, enerjin ve aktifliğinle :bhr: Bu gece gelmesen muhabbet dönmeyecekti, biz de sıkılıp duracaktık :A

Hepimizin reelde sıkıntıları, yoğunlukları oluyor, burası da kafa dağıtmaya bire bir, senin deyiminle terapi gibi :D

Forumu da ayakta tutuyorsun neşe, enerjin ve aktifliğinle :bhr: Bu gece gelmesen muhabbet dönmeyecekti, biz de sıkılıp duracaktık :A
Genel olarak foruma genelde geldiğimde gündüz yada akşam son mesaj 1 saate yakın yazılmıs ortalık durulmuş oluyor ben yazarkan birden panayır yerie dönüyoruz herkes ortaya fırlıyor :F Forumda mesaj yazılmasında bir trafik oluşturmusuz evet gerçi oyüzden sayılarım hep bir çıtada duruyor mesaj yazan üyeler benle konuştuğu için herkesle 3 ordan 4 burdan derken sayıda düşüş olmuyor haliyle :A :A :A