Böyle miÇekime hazırlanırken yılan dilime egzersiz yaptırıyorum ne anladıysa.@sokak sanati @dreamy @Çiğdem-
![da8647f1228d71bb49b0abf6bffb403f.gif](http://store.donanimhaber.com/da/86/47/da8647f1228d71bb49b0abf6bffb403f.gif)
Böyle miÇekime hazırlanırken yılan dilime egzersiz yaptırıyorum ne anladıysa.@sokak sanati @dreamy @Çiğdem-
O artık elendi gelini onu öldürecek.
Onu kimsenin öldürmesine müsade etmem,şöyle okkalı bi kaynana bul bana veya gelinO artık elendi gelini onu öldürecek.![]()
Imgim'i kullandığın zaman harikamı atarım merak etme.Şimdi disini çekebilirsin.![]()
Neye gerek yok.Teşekkürler.Gerek yok demiştim
![]()
Bir süre daha oralardayım üzgünüm.Gelebilirsin artık Artvin'den.![]()
Bakıyoruz işte sana yakışacak bir aday sabret.Onu kimsenin öldürmesine müsade etmem,şöyle okkalı bi kaynana bul bana veya gelin![]()
Başlayacam şimdi senin protestona dış mihrak.Imgim'i kullandığın zaman harikamı atarım merak etme.
Senle alakalı birşey değil bu, hızlıresim kullanan herkese diss atıyorum. Protesto şeklim.![]()
Sen anladın.Neye gerek yok.
Bir süre daha oralardayım üzgünüm.![]()
Evet @ozgur2113 atınca ben de böceğe benziyor demiştim. Salyangoz gibi. 😱
Yeni gelin beceriksiz çıktı senin gelinlere tavsiyen var mıYine fesat gelin ben olacağım ama hayvana benzemiyor bence.![]()
Hem konuya etiketlenmiyorum, hem de yarıştırılmak isteniyorum...
Yeni gelin beceriksiz çıktı senin gelinlere tavsiyen var mı![]()
Geçen haftalardan almıştım özür dilerim Kaan'ım.Hem konuya etiketlenmiyorum, hem de yarıştırılmak isteniyorum...