İki diziyle de alakam yok, oy kullanmam ben siz kendi aranızda çözün@MasacRE- kanka Avlu'ya oy verebilir misin rica etsem?![]()
İki diziyle de alakam yok, oy kullanmam ben siz kendi aranızda çözün@MasacRE- kanka Avlu'ya oy verebilir misin rica etsem?![]()
Yarın sabah oylama bitiyor, oyun altın değerinde şuan. Hadi lütfen.İki diziyle de alakam yok, oy kullanmam ben siz kendi aranızda çözün![]()
Mücadelende sana başarılar diliyorum ama benden oy beklemeYarın sabah oylama bitiyor, oyun altın değerinde şuan. Hadi lütfen.![]()
40 yılda bir birşey istedik. Benim sende hiçmi hatrım yok. Hem oy verirsen iki tarafı da dengeleyeceksin. %50 - %50 olacak.Mücadelende sana başarılar diliyorum ama benden oy bekleme![]()
La diretme dedim sana .ss Avlu geriye düşmüş senin bu oy isteklerin yüzünden .ss40 yılda bir birşey istedik. Benim sende hiçmi hatrım yok. Hem oy verirsen iki tarafı da dengeleyeceksin. %50 - %50 olacak.![]()
Eşit şuan.La diretme dedim sana .ss Avlu geriye düşmüş senin bu oy isteklerin yüzünden .ss
@Yakamoz-Asi oyunu Avlu'ya verebilir misin rica etsem? Sehr wichtig.![]()
Off, Avlu varken ne Vatan'ı.Yalniz ben oyumu kullandim coktan Vatan'a.![]()