Aile ile kimle olacak DoğuOturuyoruz derken kimle oturuyorsun😱 Erzincan Türkiyenin neresinde kalıyor
Aile ile kimle olacak DoğuOturuyoruz derken kimle oturuyorsun😱 Erzincan Türkiyenin neresinde kalıyor
Benim bu aralar durgun olmamında etkisi olabilir Neyseki Deniz mesai yaptırmışFF Yönetim bence daha bir aktif olmasi gerek 1 nedir.
Cezalar beni yıldıramaz rapor eden de acizdirBenim bu aralar durgun olmamında etkisi olabilir Neyseki Deniz mesai yaptırmış
şaka bir yanada @denizz19 ile belirttik bir konuda hem çaylak üye olup hemde birebir kopya açılmış konuları ama birşey yapılmamış. Tatil modunda galiba herkes
İnsanlara küçük mutluluklar yaşatıyorsan ne mutlu sanaCezalar beni yıldıramaz rapor eden de acizdir
Cezalar beni yıldıramaz rapor eden de acuzdirBenim bu aralar durgun olmamında etkisi olabilir Neyseki Deniz mesai yaptırmış
şaka bir yanada @denizz19 ile belirttik bir konuda hem çaylak üye olup hemde birebir kopya açılmış konuları ama birşey yapılmamış. Tatil modunda galiba herkes
Çocuk eğlendiriyorumİnsanlara küçük mutluluklar yaşatıyorsan ne mutlu sana
Klip konularına yetişemiyorum artık aynen. Hammallaştım.2 gün konu açmaya giriştim @Aserat ı bile geçmişim
@dreamy senin için klip konularına ara verdim sende hiç oralı olamamışsın neyse hep ben kapıyorum diye teaserlere saldıranlara şans vermiş oldum Ne kadar da düşünceliyim
Geçen hafta yarışmadan dolayı kısa bir aktifliğe bürünmüştüm, korkmasın kimse
Tebrikler sanada @serhatt
Ailense iyi senin ailen benim ailemAile ile kimle olacak Doğu
Aaa tekrar etkili görmek güzel seniHaha yok kız klip konularımı geri aldım yokluğumda baya sahiplenenler olmuş.
Kıskanma kıskanma
Fırsat tanımak lazım
Fırsat tanımak için daha ne bekliyorsunFırsat tanımak lazım
Önce tanımam lazımFırsat tanımak için daha ne bekliyorsun
Tanı o zaman bekleme daha fazla
Yiğit Serhat çok ciddi ama Gerçekte Serhati görürsen yolunu değiştirÖnce tanımam lazım
Ne diyon be senYiğit Serhat çok ciddi ama Gerçekte Serhati görürsen yolunu değiştir