FIFA 12 Ön İnceleme

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260
FIFA 12 ön incelemesi, FIFA 12 detaylı inceleme

FIFA 12 oyunun detaylı ön incelemesi burada olacak. FIFA 11 ile PES'i yakalamaya başlayan FIFA serisi serinin FIFA 12 ile PES serisini geride bırakabilecek mi? Ön inceleme size yardımcı olabilir. Diğer incelememdeki gibi mesajlar halinde, part part, olacak anlatım. Birçok kaynaktan derlenen bilgiler de incelenmiştir.

NOT:İnceleme tamamen bana aittir. Alıntı değildir.

FIFA'nın rakibi PES'in merakla beklenen oyunu PES 12'nin ön incelemesini buradan okuyabilirsiniz:
https://fav10.net/f450/pes-2012-incelemesi-77120/

Son düzenleme:
FIFA 12 ne zaman çıkacak?
FIFA serisinin merakla beklenen yeni oyunu FIFA 12'nin Eylül ayı sonlarında çıkabileceği tahmin ediliyor. Oyun en geç Ekim ayının başında bizlerle olacak.

Son düzenleme:
FIFA 11 beğenildi mi?
FIFA 11, FIFA serisinin yükselişinin sinyallerini verdi. FIFA serisi PES serisine yaklaşmaya başlıyor, PES serisi ise FIFA 11'le birlikte FIFA 11'in PES serisine yaklaşmasına engel olamıyordu. FIFA 11, konsol ve PC'de grafikler anlamında gelişme gösterdi. PC'de kimilerine göre hala yetersiz olsa da gelişme göstermesi yükselişin bir işaretiydi. Şahsi fikrimi sorarsanız PES 11'den zevk alamayan ben FIFA 11 oynamaktan zevk alabiliyordum zaman zaman. Yavaş yavaş PES'e koyan biri olarak, FIFA beni bir adım kendine çekti.
fifa-11.jpg

FIFA 2012'de karşımıza çıkacak yeniliklerin bazıları:Impact Engine, Precision Dribbling, Tactical Defending... Bunlara deyineceğim:

Impact Engine;

Bu özellik çarpışma motoru anlamına geliyor ve artık çarpışmaların büyük etkisi olacak. Boş koşulara bile dikkat etmek gerekecek.

:D hacı ben pesi oynayacam vallaha bunlar dizi değil zaten reyting sıkıntısı falan yok

Çarpışma motorundan örnek verelim:

Mesela topun kaleciye gittiği bir anda kaleci uzanırken koşarak kalecimize çarparsak top boşa çıkabiliyor ve gol atılabiliyor. Çok gerçekçi bir oyun olacak. İki oyuncu birbirine çarparsa gerçekteki gibi sakatlanmalar mümkün olabilir. Bu motor genel olarak bu işlevi görüyor. Fazla da uzatmayalım daha var değinecek şeyler.

Bir aralar kalecinin her hareketini kontrol edebilecekmişiz falan deniyordu, gerçekten de olacak mı?

Böyle bir şey olması bekleniyor. Ama net değil tam bu bilgi.

Çarpışma motoruna bir şey ekleyeyim oyunun henüz tamamlanmamış sürümünü oynayanlar var ve kıla çarpsanız yerlerde yuvarlanıyorsunuz yani biraz abartılmış dozunda kullanırlar umarım.