Bana somut sebeplerle gel.Konuk olursam forum ziyaretçi rekorunu kırar, bu da sitenin bozulmasına sebep olur. Sırf sizleri düşündüğüm için katılmıyorum yani.
Bana somut sebeplerle gel.Konuk olursam forum ziyaretçi rekorunu kırar, bu da sitenin bozulmasına sebep olur. Sırf sizleri düşündüğüm için katılmıyorum yani.
Aynen bu gece uzun uzun hayallere dalıp kendi iç sesimi dinleyeceğimBari hayallerde rahat bırakın diyorsun kısaca
Melundan rahatsızım Neymiş o hayaller açıklaAynen bu gece uzun uzun hayallere dalıp kendi iç sesimi dinleyeceğim
Benzemiyor Ayça'm daha güzelBu arada son fotoğraflarda Demet Özdemir'e benzemiyor mu? 😱
Ben de senden rahatsızım Çok beklersin Özel hayaller onlar, hepsini kendime sakladım..Melundan rahatsızım Neymiş o hayaller açıkla
Hayallerimizi kime söylesek umut kırmak için ellerinden geleni yaptılar Söylememek en güzeliBen de senden rahatsızım Çok beklersin Özel hayaller onlar, hepsini kendime sakladım..
Vaayyy melun yine şairane yönünü konuşturdu Çok iyiydi ama yakılır buna..Hayallerimizi kime söylesek umut kırmak için ellerinden geleni yaptılar Söylememek en güzeli
Tamam abi sen nasıl istersen.Benzemiyor Ayça'm daha güzel
Senin canını yerim güzel insanTamam abi sen nasıl istersen.
Neden özellikle Çiğdem ve ben?@Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @xemrexxx @dreamy @Aserat @serhatt @cookies @tolgab @Mr.At @Billy Kane @DarkLegenD @Sherlock @MEnes
@Çiğdem- @dizi kolik özellikle sizden değerlendirme bekliyorum
Oyyyyyyyyyşşşşşşşşşşşşşş
Dinle Sevgili'den beri takipçisiyimdir Meryem'le parladı şimdilerde yeni projesini bekliyorum.
Hatundan anlıyorsunuzçok doğal ya
Bu hanım hanımcık minnoş kız nasıl kibirli olabilir, kim demişse uydurmuş..Reelde kibirli bir insan olduğunu söylerler.
Aynı dizide rol aldığı biri arkadaşım o söylemiştiBu hanım hanımcık minnoş kız nasıl kibirli olabilir, kim demişse uydurmuş..
Dizilerde arkadaşların mı var seninAynı dizide rol aldığı biri arkadaşım o söylemişti