Allah sahibine bağışlasın.@Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @xemrexxx @dreamy @Aserat @serhatt @cookies @tolgab @Mr.At @Billy Kane @DarkLegenD @Sherlock @MEnes
@Çiğdem- @dizi kolik özellikle sizden değerlendirme bekliyorum
Allah sahibine bağışlasın.
Rabbim bana bağışlar umarımBu kusursuzluk abidesi için cihata çıkıp kafa keserim.
Sen hiç aynaya bakıyor musun?Rabbim bana bağışlar umarım
Mükemmel bir doğal güzelliği yok mu ya Dark güldürdün
Avatarına kendini koydun onu anlarım, pekii Ayça Ayşin Turan adlı hanımefendiyi kendine yakıştırırken hiç mi utanmadın? Yüzün kızarmadı mı?Gerektiği kadar.
Yoo, bence muhteşem bir çift olabiliriz Özgüven kavramına yabancısın sanırım sen, benim karizmam ve çekiciliğimle de birleşince olmaması için bir sebep yokAvatarına kendini koydun onu anlarım, pekii Ayça Ayşin Turan adlı hanımefendiyi kendine yakıştırırken hiç mi utanmadın? Yüzün kızarmadı mı?
Boşa sallıyor işte İsmail'im, o hiçbir yere konuk olamazSen iddialısın galiba? İddialıysan itiraflara konuk ol. @Bully
Nikah şahidimiz olursun artıkGüzelmiş gerçekten
Iyyyy. Avatar-hayal uyumsuzluğu.Yoo, bence muhteşem bir çift olabiliriz Özgüven kavramına yabancısın sanırım sen, benim karizmam ve çekiciliğimle de birleşince olmaması için bir sebep yok
Bu arada son fotoğraflarda Demet Özdemir'e benzemiyor mu? 😱Boşa sallıyor işte İsmail'im, o hiçbir yere konuk olamaz
Konuk olursam forum ziyaretçi rekorunu kırar, bu da sitenin bozulmasına sebep olur. Sırf sizleri düşündüğüm için katılmıyorum yani.Sen iddialısın galiba? İddialıysan itiraflara konuk ol. @Bully
Hayal kurmak bedava melunumMelun yine hayallerde
Bari hayallerde rahat bırakın diyorsun kısacaHayal kurmak bedava melunum
Defol bir daha da gelme kıskanç suratsız seniIyyyy. Avatar-hayal uyumsuzluğu.