Yaa
@mrt-06 efendi demek ki bu işler böyle olmuyormuş ben eşcinsellik hakkında dosdoğru bilgiler verip kendi hayatımdan istediklerimi ve yaşantımı aktarırken bu davranisimi uygunsuz bulup engelleyip forumdan uzaklaştırmistin beni sağolsun arkadaşlar dan 1 tanesi bile yaa
@GAY1i vardı ne oldu ona hiç görünmüyor buralarda da demedi ! Şimdi açılan konulara laf etmek istiyorsun gibi görünüyorsun güya ama kendin katılıyorsun sen bu muhabbetlere Bu da beni çok şaşırttı doğrusu yorumlarını yazdıklarını okuyunca ama beni asıl şaşırtan ve açılan çıplak kadınlarin soyunup bunların konu olarak açılmasına neden ses çıkarıp itiraz etmediğin ? Bana Bir kez bile uyarı vermeyip direkt uzaklaştırmasini çok iyi biliyorken bunlara nasıl müsaade edebiliyorsun ya aklım almıyor !!!! Beni uzaklaştığında eline ne geçti sanki bak yeni hesap açıp tekrardan katıldım bunu da engellersin Yeni bir hesap açıp tekrardan gelirim Yani hesap açmak Hani forumda yazdığı gibi misafirken aşağıdan küçük bir pencere açılıyor ya üye olmak sadece 50 saniye