FF Sorgu Odası-Hafta 72-Sorgudaki İsim xBUGRAx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 değil 3 yıl. :A Tolstoyevski reyting ve tv bölümünde yorum yapmadığı içi seni daha çok görüyorum ondan. :D Benim şu an okurken bile zaafım yok çok ilginç değil. :A Leyla ile Mecnun, Behzat Ç. FOX'ta olsa izlemezdim onları onla alakası yok. :A
Üç yıl boyunca ne yaptın? Üniversite ne alemde? Girmene ince işler mi engel oldu? :A

Leyla ile Mecnun'la Behzat Ç.'ye olan kinin niye? Senin ilgini entrika dizileri mi çekiyor? :A

Üç yıl boyunca ne yaptın? Üniversite ne alemde? Girmene ince işler mi engel oldu? :A

Leyla ile Mecnun'la Behzat Ç.'ye olan kinin niye? Senin ilgini entrika dizileri mi çekiyor? :A

2 yıl sınava girdim. Son girdiğim iyi geçince sınav çıkışı dönmüştüm hemen foruma. :A Üniversite çabuk geçti valla ilk dönem. :A

Aynen entrika, dram, kaos seviyorum. Komedi de severim ama karakter komedisi. :A

2 yıl sınava girdim. Son girdiğim iyi geçince sınav çıkışı dönmüştüm hemen foruma. :A Üniversite çabuk geçti valla ilk dönem. :A

Aynen entrika, dram, kaos seviyorum. Komedi de severim ama karakter komedisi. :A
sorgu.jpg

"Foruma üniversiteyi kazanmadan girmeyeceğim" mi dedin? Daha birinci sınıf mısın? Bölüm ve üniversite neydi?

Foruma giriş yapmadan hiç girdin mi?

Foruma ilk giriş yaptığında bildirim bombandırmanını gördün mü? Profil mesajları gözlerini yaşarttı mı? Forum eskisine göre nasıl?

FavoriForumum'a neden üye olmuştun, reyting ve televizyon haberlerini takip etmek için mi? :X

sorgu.jpg

"Foruma üniversiteyi kazanmadan girmeyeceğim" mi dedin? Daha birinci sınıf mısın? Bölüm ve üniversite neydi?

Foruma giriş yapmadan hiç girdin mi?

Foruma ilk giriş yaptığında bildirim bombandırmanını gördün mü? Profil mesajları gözlerini yaşarttı mı? Forum eskisine göre nasıl?

Bir bitti. Gazi - Türkçe Öğretmenliği. :D Girdim birkaç kez. :A Bildirim çoktu ama ben yokken sitenin tasarımı, adresi değişmiş o arada sıfırlanmış sanırım çok eski tarihler yoktu. :D Artık forumdan çok sosyal ortam olmuş. :D

FavoriForumum'a neden üye olmuştun, reyting ve televizyon haberlerini takip etmek için mi? :X

Facebook'ta reyting ve haber paylaşan bir sayfa vardı orayı takip ediyordum bir gün paylaştıkları bir haberin altında FavoriForumum yazıyordu öyle girdim ilk ve buradan takip etmeye başladım reytingleri, haberleri. Çok geçmeden üye oldum. :D

Aşkım benim hakkımda düşüncelerini alayım. :Z :Z

1) Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
2) Benim hakkımda ne düşünmüyorsun?
3) Buğra şuan ne yapmakta?
Bu üçünün cevabını istiyorum ve teşekkür ediyorum. @xBUGRAx

1) Favori sözlükte konumu açan kişisin. Forumda ilk benimle konuştuğunu söylemişsin. Neler konuştuğumuzu hatırlamıyorum yeniden konuşmak, tanışmak istiyorum. :A

2) Olumsuz şeyler düşünmüyorum. :A

3) Soruları cevaplıyorum. :D

Benim hakkımda başka neler düşünüyorsun? :A
Yine soru gibi soru sordum :A

Facebook'ta reyting ve haber paylaşan bir sayfa vardı orayı takip ediyordum bir gün paylaştıkları bir haberin altında FavoriForumum yazıyordu öyle girdim ilk ve buradan takip etmeye başladım reytingleri, haberleri. Çok geçmeden üye oldum. :D
İyi ki üye olmuşsun canım, iyi ki tanımışız seni. :mouth:

Gülben Ergen'in bir klibinde oynamak mı, Bizim Hikaye'nin bir bölümüne konuk oyuncu olmak mı? :A

Allah korusun tecavüze uğrasan bununla nasıl başa çıkardın?

Aşkım benim hakkımda düşüncelerini alayım. :Z :Z

Forumun en edepli parlak sevenisin. :A Bizim sohbetlerimize katılmanı isterdim. :A Daha çok aktif olsan keşke. :D Beraber Aygün dinleyelim. :A Instagram'da çok güzel fotoğraflar paylaşıyorsun döndükten sonra seni de daha iyi tanıma imkanı buldum. :Z

Annenle mi daha yakınsındır yoksa babanla mı?

Kardeşin var mı?

Aşk mı para mı?

Hayatından, okulundan, bölümünden memnun musun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy