TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" Çiğdem / 76.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çiğdem- benim hakkımdaki açıklamalarını biraz abartılı ve genel bulsam dahi yaptığın neşeli röportajı zevkle okudum. :A İç güzelliğinde dışına ve sesine yansımış. Hep böyle kalmaya devam et. :Z

Konuya 20. harika benden gelsin. :bhr:

Ne tahmin ettiğini biliyorum ama sebep o değil. Sadece fazla pohpoh yapıldığı için tepkisel bir değişim yaptım :)
Ben neyin ne olduğunu gözlemledim bugün. Büyük resmi çok güzel gördüm o yüzden piyon olmak istemiyorum senle aramı bozmayacağım ama yaptığın hoş değil canım. :X

Kıskanmak mı :A Çünkü çok abartılıyor ve ben abartılan hiçbir şeyi sevmem hepsi bu. Gündelik hayatımda da böyledir bu çok fazla ön plana çıkarılmaya çalışılan kişilerden aşırı huy kaparım bu da öyle bir durum. :D

Sende öyle birisin. Ön plana çıkmak istemiyorsan neşe özel resimler paylaşıp şarkılar söyledin o zaman:X

Ben neyin ne olduğunu gözlemledim bugün. Büyük resmi çok güzel gördüm o yüzden piyon olmak istemiyorum senle aramı bozmayacağım ama yaptığın hoş değil canım. :X
Gerçekten yanlış düşünüyorsun ben onu yeniden Harika yaparım sorun değil ama sen yanlış düşüncelerdesin. Niye aramız bozulsun ki o kadar çabuk mu bozuluyor aramız :)

Sende öyle birisin. Ön plana çıkmak istemiyorsan neşe özel resimler paylaşıp şarkılar söyledin o zaman:X
Resim paylaşmak ön plana çıkmak mı ya da şarkı söylemek yine aşırı saçma düşünceler :F

@mrt-06 ne için öyle düşündüğünü şimdi anladım :F Ama kesinlikle alakası yok birazcık güvenin varsa ki vardır onunla ilgili değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...