pekiÇiğdem'i beğendiysen konuya bi harika at istersen sevinsin gariban![]()
Canim öyle istedi zorunuza mı gitti yine fazla abartılı cümleler kurulduğu için tepki mahiyetinde@denizz19 konudaki harikanı neden beğeniye çevirdin?![]()
Ben nedenini çok iyi biliyorum da neyse anam.Canim öyle istedi zorunuza mı gitti yine fazla abartılı cümleler kurulduğu için tepki mahiyetinde![]()
Ne tahmin ettiğini biliyorum ama sebep o değil. Sadece fazla pohpoh yapıldığı için tepkisel bir değişim yaptımBen nedenini çok iyi biliyorum da neyse anam.![]()
Sakın geç kalma tatlımBir gün onun da yüzünü güldüreceğim.![]()
Kıskanmak mı@Çiğdem- 'i niye bu kadar kıskanıyorsun![]()
Ben neyin ne olduğunu gözlemledim bugün. Büyük resmi çok güzel gördüm o yüzden piyon olmak istemiyorum senle aramı bozmayacağım ama yaptığın hoş değil canım.Ne tahmin ettiğini biliyorum ama sebep o değil. Sadece fazla pohpoh yapıldığı için tepkisel bir değişim yaptım![]()
Kıskanmak mıÇünkü çok abartılıyor ve ben abartılan hiçbir şeyi sevmem hepsi bu. Gündelik hayatımda da böyledir bu çok fazla ön plana çıkarılmaya çalışılan kişilerden aşırı huy kaparım bu da öyle bir durum.
![]()
Gerçekten yanlış düşünüyorsun ben onu yeniden Harika yaparım sorun değil ama sen yanlış düşüncelerdesin. Niye aramız bozulsun ki o kadar çabuk mu bozuluyor aramızBen neyin ne olduğunu gözlemledim bugün. Büyük resmi çok güzel gördüm o yüzden piyon olmak istemiyorum senle aramı bozmayacağım ama yaptığın hoş değil canım.![]()
Resim paylaşmak ön plana çıkmak mı ya da şarkı söylemek yine aşırı saçma düşüncelerSende öyle birisin. Ön plana çıkmak istemiyorsan neşe özel resimler paylaşıp şarkılar söyledin o zaman![]()