HayırlısıAlperin anlamı Yiğit demekO değil de pazartesi günü bişeyler olcak gibi bakalım
![]()
HayırlısıAlperin anlamı Yiğit demekO değil de pazartesi günü bişeyler olcak gibi bakalım
![]()
Yoo var, ehliyet yok aldığımda ilk işim @Yiğitt e yerleşcem.@Billy Kane 'nin arabası yok bu durumda 3'lü takılmanız lazım![]()
Ay şimdi de kendini Baelish sanıyor .ssHer zaman ki taktiğim bizi bize, kardeşi kardeşe kırdırmak![]()
Ampul yuvası gibi bir yerdir inşallah.Yuvamıza.![]()
Sabah kahvaltı hazırlarken ben yatağımızdan kalkıp yanına gelene kadar seni özleyeceğim o büyüklükte bi yuvamız.Ampul yuvası gibi bir yerdir inşallah.![]()
Kahvaltıyı sen mi hazırlayacaksın, ay daha nasıl bir aday isterim ki?Sabah kahvaltı hazırlarken ben yatağımızdan kalkıp yanına gelene kadar seni özleyeceğim o büyüklükte bi yuvamız.![]()
![]()
Bi gün ben bi gün sen onu ayarlarız.Kahvaltıyı sen mi hazırlayacaksın, ay daha nasıl bir aday isterim ki?![]()
@serhatt ilk üç tercihim böylece Billy Kane oldu...
Bi kahvaltıya mı kandırdı seniKahvaltıyı sen mi hazırlayacaksın, ay daha nasıl bir aday isterim ki?![]()
Zaten sana güvenen Yok
Ampul yuvası mıKahvaltıyı sen mi hazırlayacaksın, ay daha nasıl bir aday isterim ki?![]()
Aşırı şeyler sevmem erkek adamız neticede. 😎
Zaten sana güvenen Yok![]()