Ben sadece mücevherlerimle konuşulmak istiyorumSen Bihtersin aptallık etme bırakma peşini aşkının![]()
Ben sadece mücevherlerimle konuşulmak istiyorumSen Bihtersin aptallık etme bırakma peşini aşkının![]()
Ay tamam atlamıyorumO kadını anma ya. .ss
2019 Temmuz'da Didim'de buluşacağız hayırlısıyla.Birlikte otelde kalıp tatile çıktınız mı ki sırada hanımcılık var![]()
Ben sadece mücevherlerimle konuşulmak istiyorum![]()
@Bully geçen beni arabaya atıp gezdirdi, çatlasın herkes![]()
Bana gerek yok @serhatt ikinizin arasına girer@Billy Kane bana çıkma teklifi etti, kabul ettim. Üstüne otelde kalma, tatil teklif etti. Onu da kabul ettim, sırada hanımcılık var.Seni de kuma alabilirim üstüme ama tabi Billycim isterse.
![]()
Baştaki sıva dolu itirafları saymazsak aşağılara doğru biraz var diyebilirim.
Ay tamam atlamıyorum
2019 Temmuz'da Didim'de buluşacağız hayırlısıyla.![]()
Senin kızınım ben,bende kocamı aldattımO benim bi kere rol çakma![]()
Evlilik hediyem olur Billyime.@Billy Kane 'nin arabası yok bu durumda 3'lü takılmanız lazım![]()
Aramıza alacağım tek isim @denizz19 olur, o gün sexy pozunu görmedin mi? Fotoyu görünce karıncalar kış gelmeden yer altına girdi.
Övgü mü yergi miEvlilik hediyem olur Billyime.
Aramıza alacağım tek isim @denizz19 olur, o gün sexy pozunu görmedin mi? Fotoyu görünce karıncalar kış gelmeden yer altına girdi.![]()
Baştaki sıva dolu itirafları saymazsak aşağılara doğru biraz var diyebilirim.Konunun benimle alakası olmadığı için dahil olmadım ama dikkatimi çektiğini söyleyebilirim.
![]()
Senin kızınım ben,bende kocamı aldattım![]()
Durum tespiti yaptım, mesajımda herhangi bir kıskanma göremedim.Bu da @Bully 'yi kıskanmış![]()