Kim kaldı başka emoji atmayan bir liste çıkaralım.Her zaman ki taktiğim bizi bize, kardeşi kardeşe kırdırmak![]()
Az mı
Ay.@Ahmed neden bana yürümüyosun.Ne güzel Azeri vatandaşı olurdum .ss
Kim kaldı başka emoji atmayan bir liste çıkaralım.![]()
Vallahi az bunlar hep sen beni istemediğin için oluyor
Lan neden isteğimi kabul edip geri takip etmedin .ssAy.
Bana istek atmişdin instagramda, sen yürüyorsun galiba.![]()
Yuh be amma uydurdun heYa şu konuyu düzenlesene .ss @Yiğitt ve @Billy Kane @serhatt e yürüyo sinirim bozuldu@sokak sanati bile serhate yürüyo hatta
Senin damarına bassam bana da zararın olur eminim.
Uydurmuyorum bütün forum sana yürüyoYuh be amma uydurdun he![]()
Senin damarına bassam bana da zararın olur eminim.Hatta sıcak savaş olmaz, soğuk savaş dönemi gibi diyalog üzerinden savaşırız seninle.
![]()
Ben Yiğiti istedim bu forumdan sadece,o da başkasına vurgunmuş o yüzden aşkımı kalbime gömdüm,gün olur ayrılırlarsa da kapım @Yiğitt e her zaman açıkUydurmuyorum bütün forum sana yürüyo![]()
İyi bari seni garantiledim, Billy olmazsa seni üçüncü tercih düşünebilirim.Ben Yiğiti istedim bu forumdan sadece,o da başkasına vurgunmuş o yüzden aşkımı kalbime gömdüm,gün olur ayrılırlarsa da kapım @Yiğitt e her zaman açık![]()
2. tercihin kim .ssİyi bari seni garantiledim, Billy olmazsa seni üçüncü tercih düşünebilirim.![]()
Ankara'da akrabalarım var istersen gelirim yaniİyi bari seni garantiledim, Billy olmazsa seni üçüncü tercih düşünebilirim.![]()
Tehlikeli olsa bile beni korkuttuğunu falan belirtmedim.Benim düşmanlığım tehlikelidir bunu farketmen güzel![]()