Yuh seni ne zaman istedim@serhatt ve @cookies beni istiyor zaten, artı olarak @ozgur2113 çok sıkıştırıyor bu aralar .ss
@Arslan Bey de göz koydu gibi son zamanlarda, öyle bir hava hissediyorum.![]()
Yuh seni ne zaman istedim@serhatt ve @cookies beni istiyor zaten, artı olarak @ozgur2113 çok sıkıştırıyor bu aralar .ss
@Arslan Bey de göz koydu gibi son zamanlarda, öyle bir hava hissediyorum.![]()
Yüzde 90'ının senin konuşma diline yakın olduğunu sanmıyorum, net bir yüzde veremem dedim.Ama senin konuşma dilinin itiraflarda yer aldığı gerçeğini kabul ediyorum.
![]()
Yazıklar olsun herkesi değil. @kerem @serhatt @mrt-06 @denizz19 @ozgur2113 yalnızca@serhatt seni istiyor sen @Billy Kane 'i istiyorsun @cookies herkesi istiyor. Denklem bu@ozgur2113 evli o olmaz. Kaynanası @Çiğdem- bu arada
![]()
Ben biliyi aradan atıp Yiğitle baş başa kalmayı tercih ederim![]()
Bu sene bir sürü zehir öğreneceğim zehirlerim sizi @Yiğitt @Billy Kane
İşte bundan da asla emin olamam.Beni taklit ettiklerini kabul ediyorsun ama benim olmadıgımı anlıyorsun dimi bunu demeye çalışıyorsun![]()
Ya şu konuyu düzenlesene .ss @Yiğitt ve @Billy Kane @serhatt e yürüyo sinirim bozuldu@cookies konuya harika at bakıyım Çiğdem'in bu güzel sesi bolca kalp almalı.![]()
Ya şu konuyu düzenlesene .ss @Yiğitt ve @Billy Kane @serhatt e yürüyo sinirim bozuldu@sokak sanati bile serhate yürüyo hatta
İşte bundan da asla emin olamam.Çünkü hepsi anonim, belki sen de itiraf yaptın nereden bilebilirim ki.
Bunu ancak programı sunan, itirafları teslim alan arkadaş bilebilir.
![]()
Senin memleketin ne kiMemleketli memleketliyi memlekette şey yaparmış zaten@serhatt
Kendime bile güvenmiyorum la bazen.Bana güvenmiyorsun yani ben yapmadım desem inanmazsın![]()
Senin memleketin ne kiSen nerdesin cidden neden beni istemiyosun bak evim de var tek kalıyorum
![]()
@serhatt memleketlin diye mi yürüyosunSen memleketlim değilsin çünkü![]()
Kendime bile güvenmiyorum la bazen.Bir bireye güven endeksi sağlamak zor bir olgudur.
![]()
Peki sence sana güvenilebilir mi gerçekten.Sana bende güvenmezdim ama haklısın![]()
İşine gelince sen de. Hani sahte bizdim ben.![]()
Elemde kederde boğulduğun için ses gelmiyor![]()
Beni de iste birazHer zaman ki taktiğim bizi bize, kardeşi kardeşe kırdırmak![]()