Maskeli Fedai
Favori Üye
Bizim hep ayakta olduğumuz saatler bunlarSen yine sabah namazına kalktın galiba imam hatipli![]()
Bizim hep ayakta olduğumuz saatler bunlarSen yine sabah namazına kalktın galiba imam hatipli![]()
Bizim hep ayakta olduğumuz saatler bunlarHerkes anlamaz
![]()
@serhatt ve @cookies beni istiyor zaten, artı olarak @ozgur2113 çok sıkıştırıyor bu aralar .ss
@Billy Kane bana çıkma teklifi etti, kabul ettim. Üstüne otelde kalma, tatil teklif etti. Onu da kabul ettim, sırada hanımcılık var.@Billy Kane de mi senin hanimligina talipti 😱
Ben @Çiğdem-'in sesini Şevval Sam'a benzettim çocuklar. 😱 @sokak sanati @ozgur2113 @xBUGRAx@Çiğdem- sesin güzelmiş bu arada, tam aradığım ses modeli. Çok yakışırız, çatlasınlar.@mrt-06 @sokak sanati @Bully
@serhatt ve @cookies beni istiyor zaten, artı olarak @ozgur2113 çok sıkıştırıyor bu aralar .ss
@Arslan Bey de göz koydu gibi son zamanlarda, öyle bir hava hissediyorum.![]()
Beynim yandı bu kadar ilişkiye, Behlül kaçar o zaman@serhatt seni istiyor sen @Billy Kane 'i istiyorsun @cookies herkesi istiyor. Denklem bu@ozgur2113 evli o olmaz. Kaynanası @Çiğdem- bu arada
![]()
Birlikte otelde kalıp tatile çıktınız mı ki sırada hanımcılık var@Billy Kane bana çıkma teklifi etti, kabul ettim. Üstüne otelde kalma, tatil teklif etti. Onu da kabul ettim, sırada hanımcılık var.Seni de kuma alabilirim üstüme ama tabi Billycim isterse.
![]()
Artık yok,başı bağlıymış![]()