Ortalığı hep ben karıştırıyorum zaten, Billy de benim yüzümden laf yiyor.Sen sebep oluyorsun bütün bunlara,beni sakinleştiriceğin yer de üstüme üstüme geliyorsun![]()
Ortalığı hep ben karıştırıyorum zaten, Billy de benim yüzümden laf yiyor.Sen sebep oluyorsun bütün bunlara,beni sakinleştiriceğin yer de üstüme üstüme geliyorsun![]()
Elemde kederde boğulduğun için ses gelmiyorBu soruyu hakaret kabul ederim Ben zaten en büyük markayım @xemrexxx çıldır bak gerçek biz bile benim marka oluşumu kabul etti![]()
Olabilir şimdi.Artık insanlara neleri empoze ettiysen anonimliğin içinde bile sana benzer fikir parçacıkları çıkıyor.
Tabi bunlar senin söylediklerin, ben senin tüm mesajlarını okumadığım için kesin bir yargıda bulunamam.
![]()
Çıkar at artık şu prangalarını gel kollarımaOrtalığı hep ben karıştırıyorum zaten, Billy de benim yüzümden laf yiyor.![]()
Olsun gösterBenimki gıllı biraz![]()
Evet okudum ve hala itirafların yüzde 90'ının senin ağzına benzediğini düşünmüyorum.Bu zamana kadar ki tüm kavgaları mı okuduysan ki okuduğunu tahmin ediyorum kan ve kini kaçırmazsın sen o yüzden benim dediklerim olduğunu anlarsın ispat kavgalarım![]()
Ölür gidersin, ondan korkuyorum.Olsun gösterO at üstündeki fotoğraf sana mı ait görelim
![]()
Ölmem ben sen at özeldenÖlür gidersin, ondan korkuyorum.![]()
Sırf beni etikeyledigin için harika verdim
Tam olarak söylemek istediklerim bunlar ANNE!!!
La vücudum yok, klasik vücut. Neyini atayım onun?Ölmem ben sen at özelden![]()
Sırf beni etikeyledigin için harika verdim![]()
Ee daha Ne o zamanLa vücudum yok, klasik vücut. Neyini atayım onun?![]()
Ben seni eleştiriyorum burada, olmayan olmayanı eleştirecekEe daha Ne o zaman![]()
İkimiz de kaybettik
Kıskanma tamamBen seni eleştiriyorum burada, olmayan olmayanı eleştirecek![]()
Evet okudum ve hala itirafların yüzde 90'ının senin ağzına benzediğini düşünmüyorum.Tamam benzerlikler var ama yüzdesini veremem.
![]()
Olmamış atman beni üzdü doğrusu.Hakettin bu olmamışı ama en azından fikir olarak benim fikrim olduğunu kabul et![]()
Olmamış atman beni üzdü doğrusu.Yüzde veremem dedim altı üstü, o yüzdeyi sen kafanda biliyorsun zaten yetmez mi.
Benim onaylayıp onaylamamam her hangi bir şeyi değiştirmeyecek ki.
![]()
Yüzde 90'ının senin konuşma diline yakın olduğunu sanmıyorum, net bir yüzde veremem dedim.%90 yazmışsın![]()