Durum tespiti yaptım, mesajımda herhangi bir kıskanma göremedim.O mesajlarda kan ve kin yoktu sonuçta öyle değil mi?
![]()
Sende farkettin mi ne kadar çok insan beni taklit etmiş
Herkese algı yaptım galiba herkes ben gibi düşünüyor
Durum tespiti yaptım, mesajımda herhangi bir kıskanma göremedim.O mesajlarda kan ve kin yoktu sonuçta öyle değil mi?
![]()
Yiğiti öldürürse bende onu öldürürüm sonra da girer paşa paşa yatarım
Sakin ol Firdevs Hanım
![]()
Tam senlik yer tüm koğuş ve gardiyanlar üstüne çıkarYiğiti öldürürse bende onu öldürürüm sonra da girer paşa paşa yatarım![]()
O kasları görünce yaşama sevinçleri kalmamış olabilir, @pompy reis ''Karıncıların Çatırdayışı: Denizz19'' isminde yeni bir dizi yapsın.Bilemem çatal dilli yılanlardansın![]()
Taklit etmiş derken itiraflardaki konuşma şeklinden mi bahsediyorsun.Sende farkettin mi ne kadar çok insan beni taklit etmiş
Herkese algı yaptım galiba herkes ben gibi düşünüyor@mrt-06
Taklit etmiş derken itiraflardaki konuşma şeklinden mi bahsediyorsun.Dediğin durum buysa sanatını iyi yapmışsın demektir.
Ya da itirafların çoğu senden çıkmıştır, bilemiyorum.
![]()
Bu beraberlik olmayacak ne yap ne et engel olHayatını hırsına kurban edecekesin yapma
Tam senlik yer tüm koğuş ve gardiyanlar üstüne çıkar![]()
Olabilir şimdi.Hem o hemde fikir olarak benim söylediğim her şey anonim olarak yazılmış![]()
Tam olarak söylemek istediklerim bunlar ANNE!!!Onlar birbirini seviyor görmüyor musun artık kimse engel olamaz onlara![]()
Daha iyisiysen gösterO kasları görünce yaşama sevinçleri kalmamış olabilir, @pompy reis ''Karıncıların Çatırdayışı: Denizz19'' isminde yeni bir dizi yapsın.![]()
İşine gelince sen de. Hani sahte bizdim ben.Bu soruyu hakaret kabul ederim Ben zaten en büyük markayım @xemrexxx çıldır bak gerçek biz bile benim marka oluşumu kabul etti![]()
Sen sebep oluyorsun bütün bunlara,beni sakinleştiriceğin yer de üstüme üstüme geliyorsunSenaryonuz iyice Ay Yapım'ın kötü senaryolarında parmağı olan @batuhankaralar a benziyor![]()