Niye ama 😱😱
Unutma Beni finaliyle aynı etkiyi yarattı.
Ohaa ayoll forumun şimdi sonu geldi işte @Bully de oyüzden gelmiş demek son kez birlikte vakit geçirmek için 😱😱😱 @YiğittArka sokakları geçer diyordum
Niye ama 😱😱
Unutma Beni finaliyle aynı etkiyi yarattı.
Ohaa ayoll forumun şimdi sonu geldi işte @Bully de oyüzden gelmiş demek son kez birlikte vakit geçirmek için 😱😱😱 @YiğittArka sokakları geçer diyordum
KIYAMET ALAMETİ BUNLAR
5 Yıldır foruma geldiğimden beridir Halkın Polisi okuyordum gerçekten boşluğa düşecez278 bölüm, maşallah... 😱
Çok fazla protesto yapıldı Aziz Yıldırım gibi bana protesto yapanlardan kaynaklı böyle karar aldım
300 Bölüm görseydi kutlama ile kapatırdıkÇok fazla protesto yapıldı Aziz Yıldırım gibi bana protesto yapanlardan kaynaklı böyle karar aldım
Arka sokaklar taktiği desem Arka sokaklar gibi olabilir belki Final yapıp tekrar Başlamıştı Ben bodrum Asayişini deneyecem @Çiğdem-
destere bitirdi bu diziyi300 Bölüm görseydi kutlama ile kapatırdık
Hedefim 300 de final yapmaktı olmadı300 Bölüm görseydi kutlama ile kapatırdık
Hedefim 300 de final yapmaktı olmadı
300 Bölümde bitsin bence bu kadar gelip 22 bölüm yazamışcakmısın ayollBi daha işte bulamazsın
ölüp ölmeyen belirsiz finalde Çiğdem hala komada sen yakalanamadın yeni düşmanlar yakalanamadı ve son sahne bomba patlıcakmı diye bitti Final böyle @serhattBi daha işte bulamazsın
Televizyonda yazıcağım Polisiye diziyi burda deniyecem bir bodrum polislerini işleyecem artık300 Bölümde bitsin bence bu kadar gelip 22 bölüm yazamışcakmısın ayoll
Tadında bitiyor300 Bölümde bitsin bence bu kadar gelip 22 bölüm yazamışcakmısın ayoll