aa o en kolayıydı beEvet hem de iyi gözlemcisin o yüzden.
Yok o da doğru. 😱 Doğum ayımı mı bilemedin acaba.![]()
Birinin doğum gününe yorum veya özelden falan muhabbet olmuşsa asla unutmam. @Aserat bilir
aa o en kolayıydı beEvet hem de iyi gözlemcisin o yüzden.
Yok o da doğru. 😱 Doğum ayımı mı bilemedin acaba.![]()
Son tahminim kahve sorusu olabilir.aa o en kolayıydı be
Birinin doğum gününe yorum veya özelden falan muhabbet olmuşsa asla unutmam. @Aserat bilir![]()
Bu arada vakıf sorusunu tahmin edemedim, helal olsun.Hele bir anketi yapsın da ona göre tabisi.![]()
Pek bahsetmem bu yönümü ama taaa orta okuldan beri elimden geldikçe bazı vakıflara yardım ederim.Bu arada vakıf sorusunu tahmin edemedim, helal olsun.![]()
Orda iki çeşit şaşırtma vardı ama bir ara @Tolstoyevski ile bir muhabbetiniz vardı. Oyüzden onuda belki bilmişimdirSon tahminim kahve sorusu olabilir.![]()
Bu arada vakıf sorusunu tahmin edemedim, helal olsun.![]()
Bunuda doğru tahmin ettimPek bahsetmem bu yönümü ama taaa orta okuldan beri elimden geldikçe bazı vakıflara yardım ederim.Sosyal sorumluluk projelerim vardır sınıf başkanı olduğum zamanlarda.
İnşallah yeni hedefim bir vakıfta çalışmak.![]()
ögghhhh Zülfikar ve Ekrem bile ondan iyidi,git gözüm görmesin seniBurak ben![]()
Teşekkür ederim. 😳Bunuda doğru tahmin ettim
Güzel kalbini hissettiriyorsun. Bunu tahmin etmek zor olmadı![]()
Konusu açıldığı için değil, geç onuDün geceden beri yollarda sürünüyorum çemkirme bana.Bir tek doğum ayı sorusunu bildim o da burada konusu açıldığı için.
![]()
Ay ne bileyim aşkım, sorularda saçmalamışsın sanki.Allah seni de kahretmesin ya..
Normalde iyi sallardım bu defa tutmadi ben beşiktaş maçından şüphelendim Futbol demustimO değil de Kanal D'nin yeni genel yönetmeni gibi format üretip duruyorum. Dizileri askıya aldık.![]()
@xBUGRAx