TVen 'Beni Ne Kadar İyi Tanıyorsun?' 1.Bölüm (mrt-06)

1/10. Skandal. Gerçi biraz alelacele çözdüm ama çoğu soru kazıktı. :A @mrt-06

Kütüphane diyecektim spor dedim. :A Diğeri de aşk diyecektim arkadaşlar aile dedim. :A Instagram dedim WP çıktı. :A Kedi ve köpeğe ikisi de dedim. :A Balayına karadeniz dedim. :F @Çiğdem-
Oysa kütüphanede gecelediğimi kaç kez demiştim.. :A Arkadaşlar olduğu için işaretlemedim sadece aile olsa derdim. Hepsi hak etmiyor çünkü. :A

Sence 1.5 senelik hesapta 8 paylaşım olması çok kullandığımı mı gösteriyor. :A

Sen nasıl mühendis oldun acaba yanlış basmış. Umarım proje çizerken yanlış şeyler çizmezsin. Bak nerden nereye bağladım. :A

SKANDAL SKANDAL. 😱
Dün geceden beri yollarda sürünüyorum çemkirme bana. :A Bir tek doğum ayı sorusunu bildim o da burada konusu açıldığı için. :A

Sen nasıl mühendis oldun acaba yanlış basmış. Umarım proje çizerken yanlış şeyler çizmezsin. Bak nerden nereye bağladım. :A

SKANDAL SKANDAL. 😱
Dediğim gibi biraz odaklanma sorunu yaşadım çözerken. :A Şantiyedeydim ayak üstü çözdüm. :A Proje çizerken full konsantrasyon sağlıyorsun yoksa o iş olmaz. Ha tabi bir de bi ton denetlemeden geçiyor muhakkak düzelttiriyorlar sana. :A

Oysa kütüphanede gecelediğimi kaç kez demiştim.. :A Arkadaşlar olduğu için işaretlemedim sadece aile olsa derdim. Hepsi hak etmiyor çünkü. :A

Sence 1.5 senelik hesapta 8 paylaşım olması çok kullandığımı mı gösteriyor. :A

Boş zaman diyor ama ders çalışmaya gidiyordun. :A İşaretledikten sonra aklıma geldi arkadaşlarına yılan dediğin. :A Instagram da dolanıyordum Kayseri Aslan'ı açık dedin ondan dedim. :A

Dediğim gibi biraz odaklanma sorunu yaşadım çözerken. :A Şantiyedeydim ayak üstü çözdüm. :A Proje çizerken full konsantrasyon sağlıyorsun yoksa o iş olmaz. Ha tabi bir de bi ton denetlemeden geçiyor muhakkak düzelttiriyorlar sana. :A
Hmmmm o zaman sana boş zamanında bir daha test yapayım delikanlı kurtarma quizi. :A

Boş zaman diyor ama ders çalışmaya gidiyordun. :A İşaretledikten sonra aklıma geldi arkadaşlarına yılan dediğin. :A Instagram da dolanıyordum Kayseri Aslan'ı açık dedin ondan dedim. :A
Şimdi bile gidesim var seviyorum işte. :S Hahah kullanmayı ben foto paylaşmak diye düşündüm yoksa dolanıyorum sinsice. :F Aslında çoğunda doğru mantıklar kurmuşsun bravo. :A

Konuda 10 misafir var. Siz de çözün anam... Fanlarım zaar. :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy