Hangileri merak ettim.2 sorunun cevabını bile bile yanlış yaptım gibi.![]()
Sen nasıl mühendis oldun acaba yanlış basmış. Umarım proje çizerken yanlış şeyler çizmezsin. Bak nerden nereye bağladım.5 garantiydi bakma fitnessta yanlış yere tıkladım falan.Aceleye getirdim yani biraz. Tam odaklanamadım.
![]()
SKANDAL SKANDAL. 😱1/10. Skandal. Gerçi biraz alelacele çözdüm ama çoğu soru kazıktı.@mrt-06
Seni tanıyorum ve önemsiyorum tatlım gerçek dostum benSen 5 yaptın ama.![]()
Çıldırdım ya 1'i birde utanmadan yazıyor bari sessiz kal.
Kahve şaşırttı benim aklımda çayı sevdiğin kalmış.Allah seni de kahretmesin ya sen de beni en eski tanıyanlardansın güya.
Teşekkürler.![]()
Oysa kütüphanede gecelediğimi kaç kez demiştim..Kütüphane diyecektim spor dedim.Diğeri de aşk diyecektim arkadaşlar aile dedim.
Instagram dedim WP çıktı.
Kedi ve köpeğe ikisi de dedim.
Balayına karadeniz dedim.
@Çiğdem-
Dün geceden beri yollarda sürünüyorum çemkirme bana.Sen nasıl mühendis oldun acaba yanlış basmış. Umarım proje çizerken yanlış şeyler çizmezsin. Bak nerden nereye bağladım.
SKANDAL SKANDAL. 😱
Aslında bira diyecektim. İyi aile çocuğu imajımı bozmak istemedim.Kahve şaşırttı benim aklımda çayı sevdiğin kalmış.Aile ve arkadaş sorusunda da emindim ama ordada şaşırttın.
![]()
Kes...!Dün geceden beri yollarda sürünüyorum çemkirme bana.Bir tek doğum ayı sorusunu bildim o da burada konusu açıldığı için.
![]()
Dediğim gibi biraz odaklanma sorunu yaşadım çözerken.Sen nasıl mühendis oldun acaba yanlış basmış. Umarım proje çizerken yanlış şeyler çizmezsin. Bak nerden nereye bağladım.
SKANDAL SKANDAL. 😱
Oysa kütüphanede gecelediğimi kaç kez demiştim..Arkadaşlar olduğu için işaretlemedim sadece aile olsa derdim. Hepsi hak etmiyor çünkü.
Sence 1.5 senelik hesapta 8 paylaşım olması çok kullandığımı mı gösteriyor.![]()
Sizi asaletimle, dürüstlüğümle döverim. Karşınızda Türkiye'nin 14. zengini duruyor. Paçozun başkanları.Çıldırdım ya 1'i birde utanmadan yazıyor bari sessiz kal.![]()
Hmmmm o zaman sana boş zamanında bir daha test yapayım delikanlı kurtarma quizi.Dediğim gibi biraz odaklanma sorunu yaşadım çözerken.Şantiyedeydim ayak üstü çözdüm.
Proje çizerken full konsantrasyon sağlıyorsun yoksa o iş olmaz. Ha tabi bir de bi ton denetlemeden geçiyor muhakkak düzelttiriyorlar sana.
![]()
Şimdi bile gidesim var seviyorum işte. :S Hahah kullanmayı ben foto paylaşmak diye düşündüm yoksa dolanıyorum sinsice.Boş zaman diyor ama ders çalışmaya gidiyordun.İşaretledikten sonra aklıma geldi arkadaşlarına yılan dediğin.
Instagram da dolanıyordum Kayseri Aslan'ı açık dedin ondan dedim.
![]()
Küpeden sonra bira daha uygun olurdu cidden.Aslında bira diyecektim. İyi aile çocuğu imajımı bozmak istemedim.![]()