"Bir Zamanlar Magazin" Sayı:1

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
fca_a7827.jpg

Başarılı popçu Sıla, 2011 yılında Demet Akalın ve Hadise için "Onları dinlemiyorum" demiş ve Demet Akalın ile ilk polemiklerini yaşamıştır. Hadise, meslektaşının sözleri karşısında suskunluğunu korurmuş "polemik kraliçesi" Demet; yine sivri dilini konuşturmuş. Ünlü popçu; twitter’dan Sıla için şunları yazmış:

"Adımı kullanıp manşet olanlara sürpriz bir isim eklenmiş. Kimseyle muhatap olmayacağını söyleyip Hadise ve benden rahatsız oluyor. Bana ne kadar büyük olduğumu bir kez daha hatırlattı. Geçen hafta onu Uludağ’da ezdiğim ve konseri kötü geçtiği için mi adımı anıyor, anlamadım!"

AKLI BAŞINA GELSİN!

Öfkesini alamamış Demet, Sıla’nın özel hayatını da diline dolamış. Seksi popçu, "Ben ona bir yasak aşkımı göndereyim de aklı başına gelsin. Sever öyle" diyerek sözlerini sertleştirmiş. Demet Akalın, bu cümleleriyle Sıla’nın Murat Yeter evliyken ünlü müzisyenle yaşadığı beraberliği ima etmiş.

SILA İÇİN EŞİNİ BOŞAMIŞTI

Yaklaşık (2011 yılı) 4 yıl önce eşinden boşanan Murat Yeter, henüz evliyken Sıla ile aşk yaşamış. Çiftin 1 yıl süren yasak aşkını Yeter’in eski eşi açıklamış.

Geçenhafta onu Uludağ’da ezdiğim ve konseri kötü geçtiği için mi adımı anıyor

Baba konuşmuş resmen :A

Sıla’nın özel hayatını da diline dolamış. Seksi popçu, "Ben ona bir yasak aşkımı göndereyim de aklı başına gelsin. Sever öyle" diyerek sözlerini sertleştirmiş.

@Billy Kane döktürmüş.:A @mrt-06 Yılanlığı tescillendi bununda :A @xBUGRAx
Demet'in karakteriyle özdeş bir karakter olduğun için nasıl da savunuyorsun :F

Sıla’nın özel hayatını da diline dolamış. Seksi popçu, "Ben ona bir yasak aşkımı göndereyim de aklı başına gelsin. Sever öyle" diyerek sözlerini sertleştirmiş.

@Billy Kane döktürmüş.:A @mrt-06 Yılanlığı tescillendi bununda :A @xBUGRAx
Millet gizli gizli ne fındıklar kırıyor. Gülben açık açık yapınca suçlu. :A

Demet Sıla'nın tırnağı bile olamaz zaten geçen yıllar da bunu kanıtlar nitelikte. :A