Bunu bana çok iddialı konuşup 3 yanlış yapan sen mi söylüyorsun?Boş günde 12,96 reyting almışsın ben dolu günde 16 alırdım Lacivert ile![]()
Bunu bana çok iddialı konuşup 3 yanlış yapan sen mi söylüyorsun?Boş günde 12,96 reyting almışsın ben dolu günde 16 alırdım Lacivert ile![]()
Sihirli hayatların reytingi nasılBunu bana çok iddialı konuşup 3 yanlış yapan sen mi söylüyorsun?![]()
Onla bunun Ne alakası varBunu bana çok iddialı konuşup 3 yanlış yapan sen mi söylüyorsun?![]()
Yılan savası değilmiydi onun dizisi cnmYok gııı o MayısKralı'nın dizisi bu hafta benim bir işim yok.![]()
Hayat günlüğü @MUHAMMED YUSUF DEMİRR in dizisi @sokak sanati aldı dikkatli ol dedim oyüzden kayyum atarlar @xemrexxx kışkırtıyor @Çiğdem-Yılan savası değilmiydi onun dizisi cnmHayat günlüğünü diyorum @MayısKralı hemen yeni diziye geçti demek kanalını batırıcak kov gitsin @pompy gibi
![]()
![]()
![]()
hayat günlüğü konusunda sokak sanati banada oyun kurduYok gııı o MayısKralı'nın dizisi bu hafta benim bir işim yok.![]()
Hayat Günlüğünü şuan gördüm vlla @mrt-06 @MUHAMMED YUSUF DEMİRR gelir gelmez gönlünü fet etti demek bende bu nerden çıktı diyorumHayat günlüğü @MUHAMMED YUSUF DEMİRR in dizisi @sokak sanati aldı dikkatli ol dedim oyüzden kayyum atarlar @xemrexxx kışkırtıyor @Çiğdem-
Hayat Günlüğünü şuan gördüm vlla @mrt-06 @MUHAMMED YUSUF DEMİRR gelir gelmez gönlünü fet etti demek bende bu nerden çıktı diyorum![]()
![]()
@sokak sanati Ne alaka yine
![]()
Çiğdem abla okudum mu hayat günlüğünüHayat Günlüğünü şuan gördüm vlla @mrt-06 @MUHAMMED YUSUF DEMİRR gelir gelmez gönlünü fet etti demek bende bu nerden çıktı diyorum![]()
![]()
@sokak sanati Ne alaka yine
![]()
hiç olmadı benim dizim ezik diye mi tven e aldınBen aldım kanalaKanala kayyum atayıp tüm ezik dizileri aldım. İçten çökerteceğim @mrt-06 'yı
![]()
Ben şu fındık fıstık işi bekledimhiç olmadı benim dizim ezik diye mi tven e aldın
hiç olmadı benim dizim ezik diye mi tven e aldın