"Yasak Elma" dizisi yüzünden "olmamış"a bastın binevi. Bu kadar da takıntılı olma. Herkes senin istediğine oy verirse, senin ne önemin kalır?Fi'yi izledim güzel dizi ama Ender Argun'un bir gülüşüne değişmem diziyi
"Yasak Elma" dizisi yüzünden "olmamış"a bastın binevi. Bu kadar da takıntılı olma. Herkes senin istediğine oy verirse, senin ne önemin kalır?Fi'yi izledim güzel dizi ama Ender Argun'un bir gülüşüne değişmem diziyi
"Yasak Elma" dizisi yüzünden "olmamış"a bastın binevi. Bu kadar da takıntılı olma. Herkes senin istediğine oy verirse, senin ne önemin kalır?
Biraz mütevazı olalım. Mütevazı olmamakla @denizz19'u geçtin.Ben bir çizgiyim hemde bazı şeyleri belirleyen bir çizgiyim. Şimdi geri çekildim sustum tepki çekmemek için ama ıssız bir anda baskın yapacağım
Ben çok mütevazıyımdır aslında tanısanBiraz mütevazı olalım. Mütevazı olmamakla @denizz19'u geçtin.
Milletimiz Yahudi kanalına cevabını verdi bizniallah.
Saf saf kura çekmiş cidden. @xBUGRAx
O sözlerinin diyetini ödeyeceksin daha bitmedi oyunlarım.Bizim forumdan FOX'a ekmek çıkmaz öğrendim. Fi TV'de Show'u batırır. Yasak Elma bakarsın Çukur'u TOTAL'de geçer sezonda.
Türkiye bizi çekemiyor diye kendinizi zincirlersiniz.Gecem turda 2 dizimi aynı gruptaydı. İçimizde ki İrlandalı. @DiziTutkunu 'na kaldım yine
O sözlerinin diyetini ödeyeceksin daha bitmedi oyunlarım.
Türkiye bizi çekemiyor diye kendinizi zincirlersiniz.
Oy istemek yask nereye bildirmem gerekiyır.Daha 2 gün var hamlelerim bitmedi
Oy istemek yask nereye bildirmem gerekiyır.