Kaynana işte hep başka gelin ister.@vadikızı
yaw şakasına demiştim biliyordum denizin katılmayacağını
Yine güzide bir gündüz kuşağı yarışma programından olacak.Gelinleri nereden seçeceksin merak içindeyim.![]()
Kaynana işte hep başka gelin ister.@vadikızı
yaw şakasına demiştim biliyordum denizin katılmayacağını
Yine güzide bir gündüz kuşağı yarışma programından olacak.Gelinleri nereden seçeceksin merak içindeyim.![]()
Şimdiden ilk kaosumuz çıktı. Gelinini istemeyen kaynana.
Yine güzide bir gündüz kuşağı yarışma programından olacak.![]()
En iyisi sana görücü usulü ben bulayım.Koca bulmak çok zor seçemedim.![]()
Acaba hangi program?Şimdiden ilk kaosumuz çıktı. Gelinini istemeyen kaynana.
Sözleşmemiz gereği tazminat ödemen lazım ETV'ye çıkmak için.
Yarın görürsünüz.Acaba hangi program?![]()
![]()
Buğra'yı eTV ünlü etti asıl TVen'e çıkmasına bile izin vermememiz lazım ama hoşgörülü bir kanalız neyse ki. Ayrıca e'si küçük.
İyi bir sey aslında kibar naif birisin yaniNe demek o? Erkekliğime laf ettirmem![]()
Çevremdekiler biraz içime kapanık olduğum için de bu yakıştırmayı yapıyor.İyi bir sey aslında kibar naif birisin yani![]()
Yaşın büyüdükçe o utangaç halin gidecektirÇevremdekiler biraz içime kapanık olduğum için de bu yakıştırmayı yapıyor.![]()
Çocukmuşum gibi konuştun.Yaşın büyüdükçe o utangaç halin gidecektir![]()
Şimdiden ilk kaosumuz çıktı. Gelinini istemeyen kaynana.
GELİNİM FORUMDA İLK HAFTA GELİNLERİŞTE GELİNİM FORUMDA İLK HAFTA KAYNANALARIMIZ...
![]()
Bu ecünnü kim be@Ahmed @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @Thequeer @ozgur2113 @vadikızı @dreamy @MEnes @denizz19 @Çiğdem- @MUHAMMED YUSUF DEMİRR @xemrexxx @cookies
GELİNİM FORUMDA İLK HAFTA GELİNLER
![]()
GELİNİM FORUMDA İLK HAFTA GELİNLER
![]()
Büyük değilsin benden en azından öyleydi evetÇocukmuşum gibi konuştun.Sende de öyle mi oldu?
![]()
Iyyy başka birini bulaydın çok iticiBu Tarz Benim Ayşenur Balcı. 😱