16-22 Temmuz 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

İnsan 1.yi tebrik eder hiç centilmen değilsin :A
Tebrikler. Haftaya bu listede olmayacam büyük olasılıkla :A
2 konuyla geri dönüş yapmışım, yavaş yavaş eski formuma kavuşmayı umuyorum. :A
Gidişin zirveydi, gelişinde de zirve olmalıydı. Yakıştıramadım sana 2 konuyu :A:A
Sen gittikten sonra bu son haftaya kadar hep zirvelerdeydim. Demek sen geldin diye düştü sıralamam :A Spordan Bilim teknolojiye her bölümde konu açmayı tattım. Doydum ve kenara çekildim :A
Serhat ile kapışırsınız artık :A

Gidişin zirveydi, gelişinde de zirve olmalıydı. Yakıştıramadım sana 2 konuyu :A:A
Sen gittikten sonra bu son haftaya kadar hep zirvelerdeydim. Demek sen geldin diye düştü sıralamam :A Spordan Bilim teknolojiye her bölümde konu açmayı tattım. Doydum ve kenara çekildim :A
Sağol Zeynomm :bhr: seni bu listede görmek istiyorum

Her zaman ki halim olacak yani @Dosi :A
@serhatt la birazda olsa rekabet oluşturduk ama tabi çok üst düzey seninki. Foruma çok büyük emekler verdiğinizi özellikle teknoloji konularını açarken daha iyi anladım. Çok zaman alıyor. Helal olsun size.

Serhat ile kapışın :A
@Sherlock 'ada Serhat ile kapış dedim :F
Döndüğünde bakalım tablo nasıl olacak :A

Son düzenleme:

Döndüğüm hafta pek aktif olamadım onun etkisi var. Bu hafta toparlarım. :A