ay yapım kuzey güney de uyarlama değil dedi, burada kanıtlarıyla laflarını yedirdikUtc dizisi uyarlama değil hala anlamadınız mı ?! Dizinin senaristi açıklası. Hem sizce ay yapım gibi kaliteli bir şirket yabancı bir diziyi izinsiz alsa başına nelerin geleceğini biliyordur heralde. Ve cevap veriyorum utc deki ölüm daha kaliteliydi
kuru iftiraay yapım kuzey güney de uyarlama değil dedi, burada kanıtlarıyla laflarını yedirdik![]()
@Çiğdem- @mrt-06 @serhatt
https://fav10.net/forum/threads/kuzey-güney-Çalıntı-dizi-mi.173846/
ORJİNALİNDE kadınlar birleşip bu adamı öldürdü
onu herkes biliyor forumdakiVe utc deki sahneyi neden koymadınız![]()
İyi yapmışlar bi halta benzemiyorORJİNALİNDE kadınlar birleşip bu adamı öldürdü@Çiğdem- ve senin iiçin büyük kayıp
![]()
İyi yapmışlar bi halta benzemiyor![]()
bir sahnede bu adamın sopası gözüküyordu @destere o bölümü izledikten sonra forumdan ayrıldı herhalde adamı bulmaya gittiİyi yapmışlar bi halta benzemiyor![]()
aaa hangi bölüm ayolbir sahnede bu adamın sopası gözüküyordu @destere o bölümü izledikten sonra forumdan ayrıldı herhalde adamı bulmaya gitti![]()
Bana yediremezsiniz çünkü kanıtım varay yapım kuzey güney de uyarlama değil dedi, burada kanıtlarıyla laflarını yedirdik![]()
@Çiğdem- @mrt-06 @serhatt
https://fav10.net/forum/threads/kuzey-güney-Çalıntı-dizi-mi.173846/
Ay hoşt diyorum sana dişi FarukBana yediremezsiniz çünkü kanıtım varay yapım bile uyarlamadık özgün bir dizi derken, 10 ülke utc yi özgün dizi diye almışken ve bunu da geçtim ay yapım işinde uzman. Eğer uyarlaması olsa ve para verilmeden uyarlansa dahi orjinal dizi dava açıp şirketi ile kapatır. Sadece bunlar çekememezlerin ayak sesleridir
![]()
Big Lig dedim zaten Ufak ecünnülerin videosuda yokikisi de çok iyi olsa da ben big little lies diyorum 5 kadın birleşip en parlak adamı geberttiler neticede![]()
@Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @xBUGRAx @Ahmed @cookies @vadikızı @kerem <3 @serhatt @Dosi @MasacRE- @MEnes @Billy Kane @sokak sanati @MayısKralı @S.G.A.T. @DarkLegenD @Thequeer
Ecunnuleri herkes biliyor senin gibi haset cahiller hariçBig Lig dedim zaten Ufak ecünnülerin videosuda yok![]()
![]()
![]()
Aaa nereden bilelim bee videosu yokEcunnuleri herkes biliyor senin gibi haset cahiller hariç![]()
@destere bayılıyordu orjinalineAaa nereden bilelim bee videosu yok![]()
![]()
Ama vakit kaybı olurdu orjinalinin olması daha iyi![]()
![]()
![]()