UTC Orjinal Ölüm Sahnesi

Hangi Dizideki Ölüm Sahnesi Daha İYİ ?

• Ufak Tefek Cinayetler

Oy: 4 50.0%
  • Big Little Lies

Oy: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Utc dizisi uyarlama değil hala anlamadınız mı ?! Dizinin senaristi açıklası. Hem sizce ay yapım gibi kaliteli bir şirket yabancı bir diziyi izinsiz alsa başına nelerin geleceğini biliyordur heralde. Ve cevap veriyorum utc deki ölüm daha kaliteliydi

Utc dizisi uyarlama değil hala anlamadınız mı ?! Dizinin senaristi açıklası. Hem sizce ay yapım gibi kaliteli bir şirket yabancı bir diziyi izinsiz alsa başına nelerin geleceğini biliyordur heralde. Ve cevap veriyorum utc deki ölüm daha kaliteliydi
ay yapım kuzey güney de uyarlama değil dedi, burada kanıtlarıyla laflarını yedirdik :A :A @Çiğdem- @mrt-06 @serhatt
https://fav10.net/forum/threads/kuzey-güney-Çalıntı-dizi-mi.173846/

Ve utc deki sahneyi neden koymadınız (b)

ORJİNALİNDE kadınlar birleşip bu adamı öldürdü :A @Çiğdem- ve senin iiçin büyük kayıp:A
35DC28C200000578-0-image-a-4_1467390586926.jpg

ay yapım kuzey güney de uyarlama değil dedi, burada kanıtlarıyla laflarını yedirdik :A :A @Çiğdem- @mrt-06 @serhatt
https://fav10.net/forum/threads/kuzey-güney-Çalıntı-dizi-mi.173846/
Bana yediremezsiniz çünkü kanıtım var :D ay yapım bile uyarlamadık özgün bir dizi derken, 10 ülke utc yi özgün dizi diye almışken ve bunu da geçtim ay yapım işinde uzman. Eğer uyarlaması olsa ve para verilmeden uyarlansa dahi orjinal dizi dava açıp şirketi ile kapatır. Sadece bunlar çekememezlerin ayak sesleridir :D

Bana yediremezsiniz çünkü kanıtım var :D ay yapım bile uyarlamadık özgün bir dizi derken, 10 ülke utc yi özgün dizi diye almışken ve bunu da geçtim ay yapım işinde uzman. Eğer uyarlaması olsa ve para verilmeden uyarlansa dahi orjinal dizi dava açıp şirketi ile kapatır. Sadece bunlar çekememezlerin ayak sesleridir :D
Ay hoşt diyorum sana dişi Faruk :A

UTC uyarlama olmasa bile büyük oranda BLL'den "esinlenilmiş" bir dizi. Dolayısıyla BLL'i orijinal kabul edebiliriz bence ve tabii ki onun ölüm sahnesi daha iyiydi. :D