Diziyi benimseyen büyük bir kitle var sevindirici ama kesinlikle beğendim yazın en iyi dizisi bence.Benim Televizyon Kuşu hesabım aklıma geldi. @xBUGRAx
Diziyi benimseyen büyük bir kitle var sevindirici ama kesinlikle beğendim yazın en iyi dizisi bence.Benim Televizyon Kuşu hesabım aklıma geldi. @xBUGRAx
Bugün şu ana kadar Ki en şahane bölümdüayy bölüm süper olacağa benziyor bugün ki bölümü mutlaka izlemeyelim
Bugün şu ana kadar Ki en şahane bölümdü
Çok sempatik bende çok seviyorum.Gerçekten sonunda bizden birileri ekranda jön oldu.
Kem gözlere gelmesin amin.Çok sempatik bende çok seviyorum.
Haftaya 7 reyting garanti bolum var Ersoy Guler sen ne efsane adamsin be yaz ayının klasik olamayan en komik dizisi die bilirim show tv bu projeyle cok canlar yakacak
Kem gözlere gelmesin amin.
Gelmez gelmez göğsündeki her kıl şansı olur onun arkadaşım olsun isterdim çok samimi zaten böyleleri kazanmalı. Can Yaman gibi odunlar değilKem gözlere gelmesin amin.
Sen bu oğlandan daha iyi olacaksın saçlı imajınla birlikte.Ben yiyorum valla gözlerimle.
Anam kudurdunuz gece gece sakin olun.Gelmez gelmez göğsündeki her kıl şansı olur onun arkadaşım olsun isterdim çok samimi zaten böyleleri kazanmalı. Can Yaman gibi odunlar değil
Her zamanki gibi en iyi projeler bizim kanalda Show TV'de kardeşim.Haftaya 7 reyting garanti bolum var Ersoy Guler sen ne efsane adamsin be yaz ayının klasik olamayan en komik dizisi die bilirim show tv bu projeyle cok canlar yakacak
Hakim olamıyorum kendimeAnam kudurdunuz gece gece sakin olun.
Kırgın Çiçeklerden bir sahne aç resetle kendini. Ya da bizim filmlerden aç bir tane izle daha iyi olur.Hakim olamıyorum kendime
Gece izleyeceğim zaten Bak fotomaKırgın Çiçeklerden bir sahne aç resetle kendini. Ya da bizim filmlerden aç bir tane izle daha iyi olur.
Sen bu oğlandan daha iyi olacaksın saçlı imajınla birlikte.
Aaaa bende yalan yok Burkiş içimden ne gelirse söylüyorum. Eğer beğenmesem bunları demem.Deme öyle inanırım..