Sabah yaptımya ayoll serhatıda tembihlemiştimO zaman bekletme uşağı da yap yorumunu
Başlığa bakmadın tutkudan kaynaklı @Çiğdem-Sabah yaptımya ayoll serhatıda tembihlemiştim
Ocaktan sonra diziler vericekmiş televizyona
Aaa bu Tutkuyu bence alma bitsin cnm
Senin sonun olacak demiştim
Çocuklar Duymasını bitirdi pompyide bitiricek asıl onun sonu olacak ayoll
Çocuklar duymasın gibi arka sokaklar karışımı gibi yani 23+24 Toplam 47 bölüm daha tutku var 38+47 85.bölümde bitebilir @Çiğdem-Aaa bu Tutkuyu bence alma bitsin cnm
bana bir şey olmaz 85 Bölümlük karakter yaratmaktı 38-85 e kadar sürecek ben normal de böyle uzun kötü karakter yazmam biliyorsun bir değişiklik yapıyım dedim ben demiştim fenerbahçe şampiyon olsaydı belki bitirebilirdim @destere protestosu sonucunda Tutkuyu uzatmaya ve fenerbahçe şampiyon olana kadar sürebilir takımı 4 yıldır şampiyon yapıyor diye hep @destere nin protestosundan kaynaklı birtek sizide yaktı beşiktaşı olay çıktı maça çıkmadınız Türkiye kupasında oynamıyorsunuz bu sezon @Çiğdem- yerinize akhisar belediye oynuyor ve Trabzonspor @Çiğdem-Çocuklar Duymasını bitirdi pompyide bitiricek asıl onun sonu olacak ayoll
Hahha Aaa gerçi orası öyle cnm sana kisme bir şey yapamaz @gözlemcibana bir şey olmaz 85 Bölümlük karakter yaratmaktı 38-85 e kadar sürecek ben normal de böyle uzun kötü karakter yazmam biliyorsun bir değişiklik yapıyım dedim ben demiştim fenerbahçe şampiyon olsaydı belki bitirebilirdim @destere protestosu sonucunda Tutkuyu uzatmaya ve fenerbahçe şampiyon olana kadar sürebilir takımı 4 yıldır şampiyon yapıyor diye hep @destere nin protestosundan kaynaklı birtek sizide yaktı beşiktaşı olay çıktı maça çıkmadınız Türkiye kupasında oynamıyorsunuz bu sezon @Çiğdem- yerinize akhisar belediye oynuyor ve Trabzonspor @Çiğdem-
Yeğenin Mandalin öyle bir kehanet varAaa kim olacak ayoll
Aaa Mandalina Tutku olamaz ayoll o savasıyordu onlarlaYeğenin Mandalin öyle bir kehanet var
Kehanetçi o söyleyecek Bunu kızın Melekte hissedecek beş yaşında ama o geleceği söylemesi yasak
@Çiğdem-
Oladabilr onun aşık olduğu Birisi kızın Meleğe aşık olursaAaa Mandalina Tutku olamaz ayoll o savasıyordu onlarla
Aaa Mandalina düşman olmasın ayollOladabilr onun aşık olduğu Birisi kızın Meleğe aşık olursa