Korkmaya başladımTek bu değil ayoll ben çok şeyi bildiğine şahit oldum yabancı ajanlarla çalısıyor olabilir ya da gerçekten uzaylıdır belkide çocukken gördüğüm gemi ona aittir 😱😱😱 @xemrexxx
Korkmaya başladımTek bu değil ayoll ben çok şeyi bildiğine şahit oldum yabancı ajanlarla çalısıyor olabilir ya da gerçekten uzaylıdır belkide çocukken gördüğüm gemi ona aittir 😱😱😱 @xemrexxx
1998 de mi gördün bir gemi Giresunda uzaylı gemisi 31 Aralık 1998 deTek bu değil ayoll ben çok şeyi bildiğine şahit oldum yabancı ajanlarla çalısıyor olabilir ya da gerçekten uzaylıdır belkide çocukken gördüğüm gemi ona aittir 😱😱😱 @xemrexxx
96 Yılında cnm ama se 98 de mi ziyaret etmiştin bizim burayı ozaman 96 da kıler senin akrabalardır önceden keşfe çıkmışlardır @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @mrt-061998 de mi gördün bir gemi Giresunda uzaylı gemisi 31 Aralık 1998 de
Zaman bir anda 31 Aralık 1999 saat 23.59 a geldi96 Yılında cnm ama se 98 de mi ziyaret etmiştin bizim burayı ozaman 96 da kıler senin akrabalardır önceden keşfe çıkmışlardır @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @mrt-06
O gezegenin bir prensesi varmışSeni alıp götürse incelemeye
Çocuklar Duymasından uzun sürecek bu konu Televizyona hazırlık Fantastik diziyi drama çevirip televizyonda yayınlayabilmekBu Tutkudan kurtulamıcazmı yaa
Çocuklar Duymasından uzun sürecek bu konu Televizyona hazırlık Fantastik diziyi drama çevirip televizyonda yayınlayabilmek
İlk önce ben şu Rtürkü atlatabilmem lazım
Tek çare Fantastiği kısa tutup Ağır dramı yükselmek bende normal böyle uzun konu yazmam @vadikızı @Çiğdem-
Seninde başını yakacak bu kızİlk önce ben şu Rtürkü atlatabilmem lazım
Tek çare Fantastiği kısa tutup Ağır dramı yükselmek bende normal böyle uzun konu yazmam @vadikızı @Çiğdem-