Ayrıca İntizar'ın cinsel yönelimi en baştan belliydiBen de bunu yazacaktım sanki kadın cinayet mi işlemiş aşık olmanın diyeti bu mu? Tamam kadın evli vs. oralara girmiyorum da cinsel tercihi yüzünden İntizar gibi bir kadını silmek büyük ayıp.
Olsada dedim gibi çocukmu yapacaklar evlenecekler mi yanı bu ilişkiden aldatmadan sayılmaz bence çok boş bir davaKadıncağıza iftira atıyolar yoktur öyle bişey
Uçan kuş bulduysa kesin yalandır 3 kişinin dediği çıkmıyor @xemrexxx Maatbası @batuhankaralar Hayal dünyası ve Uçan kuş haber @mrt-06Uçankuş videoyu bulmuş. @mrt-06 Videolarla anılmak istemiyorum bakarsınız.
Video falan varya gerçekmiş galibaOlsada dedim gibi çocukmu yapacaklar evlenecekler mi yanı bu ilişkiden aldatmadan sayılmaz bence çok boş bir dava
Uçan Kuşunmuş o diyorsa yalandırVideo falan varya gerçekmiş galiba
Yatak üstünde oynaşıyorlardıUçan Kuşunmuş o diyorsa yalandır
Aaa izlemişsin madem haberin yokmuş gibi ne konusuyorsunYatak üstünde oynaşıyorlardı
Haberim yeni olduAaa izlemişsin madem haberin yokmuş gibi ne konusuyorsun
Namahremse ne bakıyorsun gözü çıkacısaAtamam namahrem
Sana namahremNamahremse ne bakıyorsun gözü çıkacısa
Aaa asıl senin bakmaman lazımdı sen erkeksinSana namahrem
Yaptık bi hata,Allah affetsin SEni günahtan koruyorum ayol kıymet bilseneAaa asıl senin bakmaman lazımdı sen erkeksin
Güreş yapıyorlar gibi görünüyor ben tatmin olmadımYatak üstünde oynaşıyorlardı
Aaa bakmam zaten birisi atmadıkça hiç kendimi yoramam ayollYaptık bi hata,Allah affetsin SEni günahtan koruyorum ayol kıymet bilsene
Bu böyle dedine göre kesin şey etmişler tövbe tövbe @serhattGüreş yapıyorlar gibi görünüyor ben tatmin olmadım
bakma psikolojin bozulmasınAaa bakmam zaten birisi atmadıkça hiç kendimi yoramam ayoll