xBUGRAx
Süper Emekli
Sorma ya o zaman forumda yoktum FOX'u biraz boşlamıştım.
Aaa doğru dedin cnm Arka Sokaklar biterse ozaman bir polis dizisi yapılır![]()
Aaa bak pompy polis dizisi varkan polis dizisi yapılmaz diyor doğru diyor ayollSorma ya o zaman forumda yoktum FOX'u biraz boşlamıştım.![]()
Uygunsuz fotoğraf @serhatt a aittirHalkın Polisi 276.Bölüm Fragmanı
Ali Ozan Müdür bir yerden Bir fotoğraf bulur Gizli asayiş ekibi infaz listesinde buda kim Uygunsuz film çeken birisi filmi gerçek yapıyor bu o sıkıntı bir yerden @Çiğdem- in ekibi infaz listesinde Bir yerden Rıza babanın ekibi bir yerden senin eski ekibin yeni ekibin infaz listesine girmedi @Çiğdem-
Şehrin meleklerin başlama zamanı hataydı tamam Arka sokaklara pek benzemiyordu görünmez düşman yapmak @xBUGRAxSorma ya o zaman forumda yoktum FOX'u biraz boşlamıştım.![]()
Aaa bak pompy polis dizisi varkan polis dizisi yapılmaz diyor doğru diyor ayoll![]()
![]()
Sizin bir de Nail Kırmızıgül ile polis dizisi denemeniz vardı yine![]()
Arka sokaklarda oynadı sedef avcı Çocuk şube komiseri olarak umut yolcuları bitince
Aaa yok ayoll o diziyi şimdi duydum o ne
Gece Gündüz de tutmamıştıArka sokaklarda oynadı sedef avcı Çocuk şube komiseri olarak umut yolcuları bitince
13 bölüm Naz elmas Güzel çirkin 13 bölüm @xBUGRAx
bir ferhat ve şirin hikayesiAaa yok ayoll o diziyi şimdi duydum o ne
Ateş ve Barut 2008 yıllarıydı galiba ama Arka Sokaklar ozamanda vardı![]()
![]()
![]()
Aaa yok ayoll o diziyi şimdi duydum o ne
Ateş ve Barut 2008 yıllarıydı galiba ama Arka Sokaklar ozamanda vardı![]()
![]()
![]()
oda polisiye Sedef avcıya ve Naz elması en fazla bölümde oynatan yapım şirketi Erler filmO neydi![]()
Aaa ben senden daha Fox u çıktım ayollİlk dizileri vardı öyle Tutsak falan da hatırlıyorum o zamanlar bakmazdım FOX'a.![]()
BEN trt ye başladım televizyon ardından show ardından kanal d star fox kanal d star kanal d ye döndük seyretmekte @Çiğdem-Aaa ben senden daha Fox u çıktım ayoll![]()
![]()
2010 dan sonra takibi bırakmıştım değişik bir hale girmişlerdi![]()
Aaa doğruya evet onuda izliyordunCennet Mahallesi