Hardal kuyularında boğul inşallah
Hardal kuyularında boğul inşallah
Aaa bölümü bilmiyorum fragmanlardan öyle anladımHiçbir benzer yönü yok tek benzer yönünü göster izlemeyeceğim![]()
Yine boş lafAaa bölümü bilmiyorum fragmanlardan öyle anladım![]()
![]()
![]()
O daha güzel bence ama duruma göre bakacam kesin yorum için.
1 Dizi yeter bana yaz için Show dayız ilk defa Starın dizisi kötü çıkıncaO daha güzel bence ama duruma göre bakacam kesin yorum için.![]()
@mrt-06 @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @xBUGRAx
Aaa evet bu yazda nokta atışı yapmışım gerçekten kusursuz bir bölümdü hem konusu diğer dizilerden ayrılıyor ne kadar abi kardeş 1 kız olayı biraz şey görünsede sakar kız soğuk patron senaryosundan iyidir
Nergis Kumbasar yine döktürüyor kendi tarzıyla bu bölümün getirisiyle 3.bölüm uçar çok ama çok beğendim bölümü 1 dakıka bile sıkmıyor![]()
No 3 bilmem kaç diyordum sıkı takipçisiydim ayoll saydırıyordumSen bunu beğendiysen No 309'u daha çok severdin ah o yaz olacaktım forumda.![]()
No 3 bilmem kaç diyordum sıkı takipçisiydim ayoll saydırıyordum![]()
![]()
![]()
Tabikide izleyenlerden daha çok takip ediyordumGerçekten mi sevindim.Aile sıcaklığı güzeldi.
![]()
Beğenmediğini dünya alem biliyo@mrt-06 @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @xBUGRAx
Aaa evet bu yazda nokta atışı yapmışım gerçekten kusursuz bir bölümdü hem konusu diğer dizilerden ayrılıyor ne kadar abi kardeş 1 kız olayı biraz şey görünsede sakar kız soğuk patron senaryosundan iyidir
Nergis Kumbasar yine döktürüyor kendi tarzıyla bu bölümün getirisiyle 3.bölüm uçar çok ama çok beğendim bölümü 1 dakıka bile sıkmıyor![]()
Aaa yazın dizisi ayoll konusu farklı cıvık cıvık değil 2.bölüm dört dörtlük olmuşBeğenmediğini dünya alem biliyo![]()
Meleklerin Aşkı daha iyiAaa yazın dizisi ayoll konusu farklı cıvık cıvık değil 2.bölüm dört dörtlük olmuş![]()
Aaa 1 dizi yeter ama bakalım önce hangisi bitecekMeleklerin Aşkı daha iyi![]()
Valla biz 1,38 reyting yükseliş yaşadık TotaldeAaa 1 dizi yeter ama bakalım önce hangisi bitecek![]()
![]()
![]()
Değerini bilin artık Türkiye!
Umarım reytingler bir an önce yükselir, Erkenci Kuş'tan kat be kat daha iyi bir dizi.
Bence bu hafta 4 alırUmarım reytingler bir an önce yükselir, Erkenci Kuş'tan kat be kat daha iyi bir dizi.