Bu konuda yaramamış yoksa başka konuda yaramış olabilirAaa çok iyidiGayet memnunum
![]()
Bu konuda yaramamış yoksa başka konuda yaramış olabilirAaa çok iyidiGayet memnunum
![]()
sen ne ima etmeye çalışıyorsun beBu konuda yaramamış yoksa başka konuda yaramış olabilir![]()
![]()
![]()
Forumda kötü etkilenmişsin ama memnunum diyorsan başka konudan memnunsundursen ne ima etmeye çalışıyorsun be![]()
@denizz19 gibi beyefendi,iyi bi insanla tanışmaktan memnun oldumForumda kötü etkilenmişsin ama memnunum diyorsan başka konudan memnunsundur![]()
![]()
![]()
Yarışmalar, diziler, haberler ve özel konularla bomba gibi döneceğim merak etme.
Sende çalışmalısın
En temiz haberlerle sizlerleyiz
Aaa benim ilgi alanlarım başka ayoll bu tv reytingte Yiğit Aserat dısında sadece sen boy gösterdin o deve boyunlaSende çalışmalısın
En temiz haberlerle sizlerleyiz![]()
Ben olmasam bu forum batar cnmAaa benim ilgi alanlarım başka ayoll bu tv reytingte Yiğit Aserat dısında sadece sen boy gösterdin o deve boyunla![]()
![]()
Bu yoldan devam et başka öyle ilgilenen yok
![]()
![]()
![]()
Aaa dur bakalım ayoll daha yeni başladın yıllarca aynı çizgiyi koruyacanBen olmasam bu forum batar cnm![]()
O zor birazAaa dur bakalım ayoll daha yeni başladın yıllarca aynı çizgiyi koruyacan![]()
![]()
![]()
Aaa olmaz ozaman hem ne işin var nasılsa evde kalmışsınO zor biraz![]()
Evde kaldığım için oraya buraya sataşıyorum ya zatenAaa olmaz ozaman hem ne işin var nasılsa evde kalmışsın![]()
![]()
![]()