İsminde küfürden banlayabilr değiştirdim İstanbulun karanlığı ismi nasıl
emreninde gelmesi iyi oldu kanalın için hepsini destekleriz
Sağol abla açıkçası Pana Yazım Grubu'ndan daha iyiyizemreninde gelmesi iyi oldu kanalın için hepsini destekleriz
İstanbulun karanlığı olarak değiştirmek zorunda kaldım senin koyduğun ismi @emree-29Sağol abla açıkçası Pana Yazım Grubu'ndan daha iyiyiz
Seninkiler daha iyi vlla ama vadisiz bir dizi yazacan sanırım bu seferSağol abla açıkçası Pana Yazım Grubu'ndan daha iyiyiz
sihirli hayatlarda Tutku uzayacak galiba bu düşüklük devam ederse @Çiğdem-Seninkiler daha iyi vlla ama vadisiz bir dizi yazacan sanırım bu sefer
Aaa o diziden çıkmadı mı 😱😱😱sihirli hayatlarda Tutku uzayacak galiba bu düşüklük devam ederse @Çiğdem-
Daha kurtulup kurtulamadığınız belli değil Yusuf Amir ve ekibini sezon finalinde patlattıAaa zor kurtulduk daha bela etme başımıza
Ohaa ben Tutku çıktı sanıyordum 😱😱😱Daha kurtulup kurtulamadığınız belli değil Yusuf Amir ve ekibini sezon finalinde patlattı
Sihirli annem gibi hata yaparmıyım Zaten dizi haftalık Pakize olayı olmaz zaten o sıkıntı yaratır @Çiğdem-Ohaa ben Tutku çıktı sanıyordum 😱😱😱
Çocuklar Duymasını bitirdi sanada zarar verirSihirli annem gibi hata yaparmıyım Zaten dizi haftalık Pakize olayı olmaz zaten o sıkıntı yaratır @Çiğdem-
Çiğdem ve Tutku savaşı ne olacakÇocuklar Duymasını bitirdi sanada zarar verir
Tutku çıktı sanıyordum @serhattÇiğdem ve Tutku savaşı ne olacak
Enis Komiserin Annesi Düşmanımın düşmanı Dostumdur derse Ne olacak
Hedefi Periliçe ve Periler Heyeti Başkanı
Ama zarara Çiğdemden başlamaya karar verir üvey kardeşinin Annesi
Dodo Bir yandan ayırmaktan vazgeçmez
@Çiğdem- @serhatt
Çocuklar Duymasına uyumlu değildi zaten fantastiğe uyumlu olur