Halkın Polisi Ekip 12 denklemli bilinmeyen aşk problemi içinde kalıyor @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @serhatt
Bekliyoruz ne zaman başlıyorduHalkın Polisi Ekip 12 denklemli bilinmeyen aşk problemi içinde kalıyor @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @serhatt
Ooo işleri zor deseneHalkın Polisi Ekip 12 denklemli bilinmeyen aşk problemi içinde kalıyor @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @serhatt
Hhaha Aaa MS ile dönüyoruz yine cnm
Selenanın uyarlaması 8.bölümde final yapmıştı ucu açık bitirmiştim @Çiğdem-Hhaha Aaa MS ile dönüyoruz yine cnm
Aaa onu 2013 te mi yaptınSelenanın uyarlaması 8.bölümde final yapmıştı ucu açık bitirmiştim
Sen yapıcan dedin oyüzden bekliyorum elimde var ondan başlarsın Adı Selina @mrt-06 bilir nasıl bittiğiniTekrar yap cnm
Aaa benim şuan dizi yapmam biraz zorlaştı yaparsamda yabancı türünde kendim tasarlarım cnm kendi hayal gücümle yazarımSen yapıcan dedin oyüzden bekliyorum elimde var ondan başlarsın Adı Selina @mrt-06 bilir nasıl bittiğini
dargın çiçekler @gözlemci @destere senaryoyu kaçırdı bende öyle bir şey yaptımki ardından @destere kaçtı ama işe yaradı en azından Yıldızlar Yarışıyoru yayından kaldırdıktan sonra olumsuz hava oldu @Çiğdem-Aaa benim şuan dizi yapmam biraz zorlaştı yaparsamda yabancı türünde kendim tasarlarım cnm kendi hayal gücümle yazarım
Hhaha Aaa gelir inş ayoll nerede acaba
Kızların Dünyasında yaptığım biraz faciaydı acama Selim öyle takıntılı aşık istermi kızlarla görüşmesi yasaklayacak kız gördümü kızları öyle bir korkutacaktı yanına yaklaştırmayacakHhaha Aaa gelir inş ayoll nerede acaba
Aaa sen aşk dizisine bulaşma bence cnmKızların Dünyasında yaptığım biraz faciaydı acama Selim öyle takıntılı aşık istermi kızlarla görüşmesi yasaklayacak kız gördümü kızları öyle bir korkutacaktı yanına yaklaştırmayacak
böyle bir Aşk dizisi söylesinde yazarım bunlar benim yaşadıklarımda bunları ben bile hatırlamak istemiyorum @Çiğdem-