Şu lafı senden aylardır duymuyodum ne güzel.Aaa bırak şunları ayoll birisi kütük @MasacRE- Diğeri satıcı @Billy Kane Avukat oğlan bulmuşlar sana yamanmaya çalısıyorlar
@cookies Sana doktor hanımlar ayarlar
Hhahah özlediğini hissetmişimŞu lafı senden aylardır duymuyodum ne güzel.
Özelde grup aç ve at daha rahat olur @serhatt @xemrexxx @Çiğdem- Özele gelin beybilerYeni bir fotoğraf atayım da delirteyim sizleri, vücudumu görmeyi çok istiyorsunuz anladığım kadarıyla @Çiğdem- @cookies @serhatt
@MasacRE- yi bende görmedim ama eminim çok tatlıdır, bana öyle mesajlar yazan biri çirkin olamaz. @Billy Kane
Oooo at cnm @mrt-06 ile her fotonda farklı birini görüyorduk hele burnunuda estetik ettirdin yeni halini merakla bekliyoruz @Billy Kane @cookiesYeni bir fotoğraf atayım da delirteyim sizleri, vücudumu görmeyi çok istiyorsunuz anladığım kadarıyla @Çiğdem- @cookies @serhatt
@MasacRE- yi bende görmedim ama eminim çok tatlıdır, bana öyle mesajlar yazan biri çirkin olamaz. @Billy Kane
Hadi çıldırt bizi.Yeni bir fotoğraf atayım da delirteyim sizleri, vücudumu görmeyi çok istiyorsunuz anladığım kadarıyla @Çiğdem- @cookies @serhatt
Ben hemen üstündeki olayım Benim üstümdeki de @YiğittYok kız Serhat en altta Ekli dosyayı görüntüle 60224
@Yiğitt estwtik mi yaptırdınOooo at cnm @mrt-06 ile her fotonda farklı birini görüyorduk hele burnunuda estetik ettirdin yeni halini merakla bekliyoruz @Billy Kane @cookies
@MasacRE- fotosu