Şahane bir iş oldu tavsiye ederim
Tek ilgimi çeken buydu inş beğenirimde izlerizŞahane bir iş oldu tavsiye ederim![]()
Benden 2.bölüm biletini aldı inşallah sen beğenmezsin senle aynı şeyleri sevmek istememTek ilgimi çeken buydu inş beğenirimde izleriz![]()
Aaa Kırgın Çiçeklerden sonra bunda bulusuruz işte ayollBenden 2.bölüm biletini aldı inşallah sen beğenmezsin senle aynı şeyleri sevmek istemem![]()
Ben genelde başlayan her işin ilk bölümünü izlerim Erkenci Kuş beğenmedim ama bunu beğendimAaa Kırgın Çiçeklerden sonra bunda bulusuruz işte ayoll
Başrol oğlan için bakıyoruz sonucta yoksa konusu sanada banada uymuyor![]()
![]()
![]()
Bu ölmezse bırakmam Lise Devriyesi izlemiştim bu oğlan içinBen genelde başlayan her işin ilk bölümünü izlerim Erkenci Kuş beğenmedim ama bunu beğendimSen yarı yolda satarsın diziyi kesin
![]()
Yakışıklı değil bu bence sempatikBu ölmezse bırakmam Lise Devriyesi izlemiştim bu oğlan için![]()
![]()
![]()
Bunuda mı kıskanıyorsun 😱😱😱Yakışıklı değil bu bence sempatik![]()
Ne kıskanacağım canım yakışıklı değil yaniBunuda mı kıskanıyorsun 😱😱😱
Hayırr çok yakışıklıNe kıskanacağım canım yakışıklı değil yani![]()
Ben çok beğendim ya. İzle.
Her dizisini izliyorum normalde oyuncu için dizi izlemem ama bana konusu uymadığı halde oyuncu için dizi izliyorum bunuda bu başardıBen çok beğendim ya. İzle.
Şu Serkan da ben kendimi bildim bileli ergen rollerinde adam büymüyor hiç.![]()
Aslında o kadar da parlak değil ama.Her dizisini izliyorum normalde oyuncu için dizi izlemem ama bana konusu uymadığı halde oyuncu için dizi izliyorum bunuda bu başardı![]()
@denizz19 bundan yakışıklı valla.
Manken gibi oğlan ayol.
Aaa Kavak Yllerinden Deniz bur da 😱😱😱Manken gibi oğlan ayol.![]()