Ama tatlı belayım ben
Türkiye dar mı geldi size Ayrıca @serhatt ı tanısan soğursun Huyu suyu bir değilTabi ki iyi anlaşıyoruz İlerde evlencez biz Hollandaya gidip @serhatt
Yakından görünce öghh diyeceksin işş işten geçmiş olacak ten teması olmadan uyarayım da benbenim @serhatt gibi enerjili birine ihtiyacım var onu gördükçe enerjime enerji katarım
Aaa öyleyse beter olsun
Ama tatlı belayım ben
Kıbrısa gidip geldim abla geçiş belgeleri aldım şimdi okulların tarihleri açıklamasını bekliyorum
( @serhatt e duyurulur )
İnşallah başvurcam okullara olursa evetTürkiyedemi okula devam edeceksin yani
@serhatt imin üstüne gitmeyin lütfen Kendisi çok tatlı ve iyi bir insan inşallah birleşeceğiz Birleşme partimize çağırırım sizi
İnşallah başvurcam okullara olursa evet
Çok teşekkürler ablam Benim de dualarım seninle.İnşallah abin mesleğe döner.Çok üzülüyorumHadi inşallah ablam çok sevindim dualarım seninle
@gözlemci zor kurtulmuştu serhatdan tabi benim katkılarımla@serhatt imin üstüne gitmeyin lütfen Kendisi çok tatlı ve iyi bir insan inşallah birleşeceğiz Birleşme partimize çağırırım sizi
İnşallah başvurcam okullara olursa evet
Çok teşekkürler ablam Benim de dualarım seninle.İnşallah abin mesleğe döner.Çok üzülüyorum
Tabi canım senin emeğin büyük@gözlemci zor kurtulmuştu serhatdan tabi benim katkılarımla
Aaaa elimde oklava sallarım sanaTabi canım senin emeğin büyük
Neyse ben kaçayım yarın karadenize geliyorum tarla başında bekle seni görüceceğim