"Bir Litre Gözyaşı" Dizisi Başrolü İçin Kiminle Görüşülüyor?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,510
Puanı
1,060
Geçen sezon ekranlara gelmesi beklenen fakat ertelenen "Bir Litre Gözyaşı" dizisinin başrolü için kiminle görüşüldüğü ortaya çıktı.

MF Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği dizinin başrolü olması için son olarak Kanal D'de yayınlanan Vatan Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandıan Miray Daner'le görüşüldüğü ortaya çıktı.Daner'in şu sıralar senaryoyu okuduğu konuşuluyor.

miray-daner.jpg

Soru cümle başlıklarının sonuna neden soru işareti değil de ünlem işareti koyuyorsun @serhatt :) Düzeltmeye çalışıyoruz ama sen de dikkat edersen güzel olacak bence. :X

Bu dizi de sakız gibi uzadı, elde patlamasından korkuyorum. Miray Daner harika isim ama. :D

Miray Daner kim ya?

Baştan beri düşünüldüğü gibi Farah Zeynep Abdullah olsun.

Soru cümle başlıklarının sonuna neden soru işareti değil de ünlem işareti koyuyorsun @serhatt :) Düzeltmeye çalışıyoruz ama sen de dikkat edersen güzel olacak bence. :X

Bu dizi de sakız gibi uzadı, elde patlamasından korkuyorum. Miray Daner harika isim ama. :D
Elim ünleme alışmış,daha dikkatli olurum :D

Uzun süreli bir yapımdan sonra hemen dizi yapanlara sinir oluyorum. Az biraz dinlen yüzün rahatlasın. Ondan sonra yüzün eskiyecek.