Star Erkenci Kuş - Dizi Yorumları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
IMG_0295.JPG Star TV ekranlarının yeni dizisi Erkenci Kuş yayın hayatına başlıyor.

Gold Film'in yapımcılığını, Ayşe Kutlu Üner'in senaristliğini, Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini üstlendiği dizide başroller ise Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı ve Tuan Tunalı gibi isimler olacak.

Erkenci Kuş ilk bölümüyle bu akşam 20:00'da Star TV'de.

Diziyle ilgili yorumları bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler.​

Bakalım nasıl bir dizi olmuş merak ediyorum kararsızdım ama izlemeye karar verdim :D

Kötüydü fragmanlar dizi belki yazın iyi gider ama kışın düşecektir ve Star yine ihanet edecektir Demet'e. Çilek Kokusu'nu unutmadık o dizide gayet güzeldi ALLAH var şimdi. :) ŞANS VERMEYECEĞİM MAALESEF DEMET - CAN severim halbuki onları çok. Hele Demet'i. :)

Tutacağını düşünmüyorum. Yazın orta halli bir oran alır fakat kışın hiç şansı yok bence. Çünkü star tv nin geçen sene yayınladığı iki yaz dizisi de yazdan sonra fena halde ivme kaybetmişti

Umarım tutmaz da aynı tür dizileri karşımıza çıkarmazlar artık

Sonra bu ülkede neden bilim-kurgu, fantastik, layığıylla polisiye dizi çekilmediği belli oldu.

Fotografik hafızaya sahip ol ve komidiye malzeme olsun...

İlk yarım saat iyiymiş ama şuan işe girince sıkılmaya başladım... Kasıntı esas oğlan çıkmaya başladi...

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato