Sen de olmasan beni düşünen kimse olmayacak yoldaşım bee.@MEnes iki haftadır altlı üstlüyüz sıralamada seninle, sen yukarılara gelmeyince ben yanına geleyim dedim yoldaşım yalnız kalmasın oralarda bari![]()
Bu hafta da @Harunnn60 beni ikisinin arasında bırakır. Haftaya yine kavuşuruz.Aaa bu arada eskiye dönüş sinyalleri veriyorsun @Forumdash![]()
@kerem Sende @Harunnn60 ı @Yiğitt ile @bazinga nin ortasında bırakmışsın tam adamlarına emanet etmişsin iyice kayışları kopacak oğlanın![]()
![]()
![]()
@Tolstoyevski ye takıldım bir iki kez seni göremeyinceSen de olmasan beni düşünen kimse olmayacak yoldaşım bee.Ben de fark ettim o durumu baktım birbirine çok yakın sayıda mesaj yazıyoruz.
Dünya Kupası'na ne diyorsun hiç görmedim Messi'ye sallamanı falan. İnsan bir iki eğlenirdi yani.
![]()
Çiğdem gbi sende mi başladın iftiralara
Serhat ne alaka
Bu aralar hava değişimlerinden kafayı üşüttü herhalde. Tipik tosbağa halleri işte.delidir ne yapsa yeridir boşver![]()
Her mesajı başka yerlere çekmesen olmuyor değil mi fesat herif
Sen Portekiz İran maçını garanti mi görüyorsun.@Tolstoyevski ye takıldım bir iki kez seni göremeyinceAma turnuva başlamadan demiştim sana Arjantin grupta favori de olsa zor gruba düştü işi kolay değil diye. Üstüne takımın yıldızı bile hiçbir şey yapamayınca 2 maçta 1 puanla harika bir başlangıç oldu benim açımdan
Şimdi sıra Afrikalı kara kardeşlerimizde. Onlar da en azından 1 puan kopardı mı Messi'yi yine TV başından Ronaldo izleme günleri bekliyor
![]()
Portekiz kötü oynamıyor aslında, daha çok defans ağırlıklı estetistikten uzak bir futbol oynuyorlar. Ben de Ronaldo için katlanıyorum işte yoksa ben de beğenmiyorum yaniSen Portekiz İran maçını garanti mi görüyorsun.Portekiz öyle çok da parlak bir futbol oynamıyor bence. Ha bizim Nijerya maçı da zor olacak ama bir anda dengeler tersine dönebilir yani.
Olur da İran yener Arjantin de yenip gruptan çıkarsa çok farklı şeyler konuşabiliriz aman diyeyim.
![]()
Futbol bu hiç belli olmaz. Salı günü çok farklı şeyler konuşuyor olabiliriz.Portekiz kötü oynamıyor aslında, daha çok defans ağırlıklı estetistikten uzak bir futbol oynuyorlar. Ben de Ronaldo için katlanıyorum işte yoksa ben de beğenmiyorum yani
Senin de Arjantin için düşüncelerin öyledir herhalde, Messi olmasa katlanılacak gibi değiller. Kale, defans, orta saha hepsi birbirinden beter durumda ne yaptıkları da belli değilPortekiz'in yine iyi yaptığı şeyler var Arjantin'de o da yok. Şu durumda Portekiz'in elenip Arjantin'in turu geçeceğini hiç sanmıyorum
![]()