Hayır Çağatay![]()
İçerdenin Vartolusu Mert ti ayolliçerde de kimi tutuyordun eskici? Aras deme![]()
İçerde'nin her şeyi Çağatay'dıİçerdenin Vartolusu Mert ti ayoll![]()
![]()
![]()
Senin kötü dediklerin iyi oluyor işte geneldeEn kötü oyuncusuydu bence![]()
![]()
![]()
Aaa o sizin kötülere prim sağlamanızdanSenin kötü dediklerin iyi oluyor işte genelde![]()
![]()
Yok o başka şarkıcılar konusunda iyisin ama oyuncular da pek doğru değil seçimlerinAaa o sizin kötülere prim sağlamanızdanAma Tilki Kıza nasıl olduysan prim vermedin yalnız şu eşine söyle yanı eski eşine oda prim vermesin @Forumdash
![]()
![]()
![]()
Çağatay aksiyonu 0 oynuyordu mimikler çok abartılı zaten gıcık bir surat yapısı var insan bakarkan gıcık kapıyor hele saçma sapan mimik yapaya çalısırkanYok o başka şarkıcılar konusunda iyisin ama oyuncular da pek doğru değil seçimlerinsen söyle ayoll bana ne
![]()
![]()
İlk oyunculuklarını ben de beğenmiyordum ama adam baya geliştirdi kendiniÇağatay aksiyonu 0 oynuyordu mimikler çok abartılı zaten gıcık bir surat yapısı var insan bakarkan gıcık kapıyor hele saçma sapan mimik yapaya çalısırkan![]()
![]()
![]()
Aaa o sizin kötülere prim sağlamanızdanAma Tilki Kıza nasıl olduysan prim vermedin yalnız şu eşine söyle yanı eski eşine oda prim vermesin @Forumdash
![]()
![]()
![]()
Aleyna'nın sesiyle güne merhaba diyorum şu aralarYok o başka şarkıcılar konusunda iyisin ama oyuncular da pek doğru değil seçimlerinsen söyle ayoll bana ne
![]()
![]()
Günlerin kötü geçiyordur o zamanAleyna'nın sesiyle güne merhaba diyorum şu aralar![]()
ex-görümcene yüz verme bee
Senin sesini duysam daha mı iyi geçcekGünlerin kötü geçiyordur o zaman![]()
Hhaha Aaa görümcemin tarafındayım ben kusura bakma abiciğim sen kafayı yemişsinex-görümcene yüz verme bee
Senin sesini duysam daha mı iyi geçcek![]()
Seni bi hizaya sokmalı artık Habire abini satişa geitiriyorsun
Aaa sen de Tilki Kızı bırakıcaksın ozaman ayollSeni bi hizaya sokmalı artık Habire abini satişa geitiriyorsun![]()
ex-görümcene yüz verme bee
Senin sesini duysam daha mı iyi geçcek![]()
Tilkiden iyidir benim sesim
Sen sev benceAaa sen de Tilki Kızı bırakıcaksın ozaman ayoll![]()
![]()
![]()
Bunu okusa kargalar gülerken ağzındaki peyniri düşürür de tilki yerTilkiden iyidir benim sesim![]()
Kargalar peynir mi yiyormuşBunu okusa kargalar gülerken ağzındaki peyniri düşürür de tilki yer![]()